- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
totálisan félreérted, amit írtam. csak ugye minden oldalról jönnek a támadások folyamatosan, nehéz védekezni.
1. amit írtam, arra írtam, mert azzal vádoltak meg, hogy "azért nincs moderáció, mert kell a user". erre írtam, hogy "nem kell". nyilván ez nem úgy értendő, hogy "mindenki jelentéktelen, tojunk az egészre".
2. a fórum által termelt bevétel egészen minimális. nem számolgattam, de az éves összbevétel 1-2%-át adja max. ezt megint csak azért írom, hogy világos legyen bármilyen rosszindulatot feltételező ember számára (nem rád célzok!), hogy NEM anyagi szempontok alapján születnek döntések a fórumon.
3. az, hogy lassan vannak változások, nem valami szemétség eredménye, hanem azért, mert egy ekkora fórumnak nagy a tehetetlensége. és mert (ezt sokat magyaráztam a modoknak, de még mindig nem értik sokan) iszonyatosan el vagyunk havazva egy csomó fejlesztéssel.
10+ főállású ember van a ph-nál, komoly "harcot" kell vívni a piacon az életben maradásért, marhára túl van terhelve mindenki. szóval leginkább nincs még kapacitás a fórumos fejlesztésekre és szervezésre, átszervezésre.
számításaim szerint kb 3 hónap múlva lényegesen jobban állunk már. két éves elmaradásban voltunk fejlesztésben, most már csak 3 hónaposban. szóval látom a fényt az alagút végén.
4. szerintem igenis van összetartás és közösség a fórumon belül. látod, te magad is részese vagy, pár emberrel itt körülötted. ez a lényeg és a jövő amúgy, az ilyen "mikroközösségek" a fórumon belül, mert nyilván 10-50-150e tagot egységbe, közösségbe kovácsolni lehetetlen (sőt, igazából ha három magyar embert összezársz egy szobába, már jó eséllyel egymásnak ugranak, szóval nem állunk rosszul szerintem
).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).