Hirdetés
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emvy, arra van-e ilyen frappáns kifejezés, amikor egy volt házigazda azonnal megfejt valamit nulla infóval és ítélkezik, sőt, kvázi hergel, ahelyett, hogy kérdezne egyet?
nem kötelező senkinek sem elhinnie, de ma a ph-n igen-igen sok figyelmeztetést, temp banánt, moderálást és egyebet kell kapnod ahhoz, hogy végleg kipontozd magad. utolsó utáni utáni utáni... utáni esélyek helye a fórum. de persze nem lehetetlen, századszorra, ha közben megállás nélkül fröcsög az ember a modikra, végül összejöhet.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
totálisan félreérted, amit írtam. csak ugye minden oldalról jönnek a támadások folyamatosan, nehéz védekezni.
1. amit írtam, arra írtam, mert azzal vádoltak meg, hogy "azért nincs moderáció, mert kell a user". erre írtam, hogy "nem kell". nyilván ez nem úgy értendő, hogy "mindenki jelentéktelen, tojunk az egészre".
2. a fórum által termelt bevétel egészen minimális. nem számolgattam, de az éves összbevétel 1-2%-át adja max. ezt megint csak azért írom, hogy világos legyen bármilyen rosszindulatot feltételező ember számára (nem rád célzok!), hogy NEM anyagi szempontok alapján születnek döntések a fórumon.
3. az, hogy lassan vannak változások, nem valami szemétség eredménye, hanem azért, mert egy ekkora fórumnak nagy a tehetetlensége. és mert (ezt sokat magyaráztam a modoknak, de még mindig nem értik sokan) iszonyatosan el vagyunk havazva egy csomó fejlesztéssel.
10+ főállású ember van a ph-nál, komoly "harcot" kell vívni a piacon az életben maradásért, marhára túl van terhelve mindenki. szóval leginkább nincs még kapacitás a fórumos fejlesztésekre és szervezésre, átszervezésre.
számításaim szerint kb 3 hónap múlva lényegesen jobban állunk már. két éves elmaradásban voltunk fejlesztésben, most már csak 3 hónaposban. szóval látom a fényt az alagút végén.
4. szerintem igenis van összetartás és közösség a fórumon belül. látod, te magad is részese vagy, pár emberrel itt körülötted. ez a lényeg és a jövő amúgy, az ilyen "mikroközösségek" a fórumon belül, mert nyilván 10-50-150e tagot egységbe, közösségbe kovácsolni lehetetlen (sőt, igazából ha három magyar embert összezársz egy szobába, már jó eséllyel egymásnak ugranak, szóval nem állunk rosszul szerintem
). -
válasz
FehérHolló
üzenetére
ez így április 1-ei viccnek gyenge, úgy amúgy meg tömény hülyeség.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).
).