Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a teaerdő találkák jók... csak kicsik, és gyakorlatilag ugyan azok az emberek vannak ott. nagy előnye, hogy ők alaposan megismerik egymást. viszont egy nagyobb városban egy nagyobb, több hete szervezett tali, vagy egy országos tábor, vagy éttermi összejövetel... az más.
ezt írtam. gyakorlatilag az, amit te is mondassz.
a ritkaságról meg annyit, hogy tavaly jó közelítéssel nem volt olyan hónapom, hogy 1-2 nagyobb (10-nél több fővel zajló) helyi, vagy országos összejövetelen ne lettem volna jelen. sok ilyenen szervezőként, vagy legalábbis segítőként. és amikor látom, hogy a barátaim jól érzik egy ilyenen magukat, az engem feltölt. emiatt szeretem csinálni. persze, voltak aprótalik is, hogy 3-4-5 emberke elment sörözni, aztán teszkó-túra, annak is megvan a hangulata. legalább annyira, mint a teataliknak, amiken igyekeztem, és igyekezni fogok én is részt venni, ha tehetem.
apropó, május-júniusra nem akar valaki országos talit szervezni?

Gambit: ez is egy meglátás, és valszeg igaz is. egy ilyen népes fórumban viszont nehéz észrevenni, hogy ki az, aki csak beesett, ki az, aki talán szeretne tag lenni, és ki az, aki lassan beilleszkedik, vagy formál. mindenki volt újonc. én is. kaptm hideget és meleget egyaránt. ha tudtam segíteni, örültem. aztán rátaláltam a közösségre, és egyre inkább tagja akartam lenni, ezért egyre inkább tenni is akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- bambano: Bambanő háza tája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen videókártyát?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest