Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a teaerdő találkák jók... csak kicsik, és gyakorlatilag ugyan azok az emberek vannak ott. nagy előnye, hogy ők alaposan megismerik egymást. viszont egy nagyobb városban egy nagyobb, több hete szervezett tali, vagy egy országos tábor, vagy éttermi összejövetel... az más.
ezt írtam. gyakorlatilag az, amit te is mondassz.
a ritkaságról meg annyit, hogy tavaly jó közelítéssel nem volt olyan hónapom, hogy 1-2 nagyobb (10-nél több fővel zajló) helyi, vagy országos összejövetelen ne lettem volna jelen. sok ilyenen szervezőként, vagy legalábbis segítőként. és amikor látom, hogy a barátaim jól érzik egy ilyenen magukat, az engem feltölt. emiatt szeretem csinálni. persze, voltak aprótalik is, hogy 3-4-5 emberke elment sörözni, aztán teszkó-túra, annak is megvan a hangulata. legalább annyira, mint a teataliknak, amiken igyekeztem, és igyekezni fogok én is részt venni, ha tehetem.
apropó, május-júniusra nem akar valaki országos talit szervezni?

Gambit: ez is egy meglátás, és valszeg igaz is. egy ilyen népes fórumban viszont nehéz észrevenni, hogy ki az, aki csak beesett, ki az, aki talán szeretne tag lenni, és ki az, aki lassan beilleszkedik, vagy formál. mindenki volt újonc. én is. kaptm hideget és meleget egyaránt. ha tudtam segíteni, örültem. aztán rátaláltam a közösségre, és egyre inkább tagja akartam lenni, ezért egyre inkább tenni is akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- 3D nyomtatás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NBA és kosárlabda topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Path of Exile (ARPG)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Feiyu Pocket 3
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest