- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem zavar, hogy pici pont vagyok. Nem az "interneten" akarok nagy pont lenni, hanem a való életben. Ez kikapcsolásra való, nem erőfitogtatásra. Lehet ha nagyon megerőltetném magam, akkor "kiizzadnám" magamnak, hogy nagyobb pont legyek. Nekem ennyi is elég, hogy legalább valaki elolvassa amit írok és véleményezi, ha úgy gondolja érdemes rá. Nem tartom magam annak a nagyon okos embernek, szakmailag a legfelkészültebbnek, de huszonévesen el tudom tartani magam, tanulok, mindig picit feljebblépek a szamárlétrán és nekem ez a fontos. Lehet kicsit eltértem a valódi témától, elnézést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Klaus Duran: RCS
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest