Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz
B-L-A-C-K #21526 üzenetére
Frissíts videokártya drivert - ha a legfrissebb van fent ,akkor próbálj meg régebbit feltenni és egy elérhető újabb játékról tedd újra a directX-et is. A dirextX FAQ-ot ajánlgatja,, azt mondja, hogy egy visszaállíthatatlan hibát vétett a directX.
Bepötyögöd a futtatásba, hogy dxdiag és az utolsó lapon van hibaelhárítási lehetőség ( a WHQL tesztet érdemes mellőzni, mert megfoghatja a gépet egy cseppet, mire magára talál a gép )
Véncsont: Szívós vagy, mint a hajópatkány, túlélted
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #21458 üzenetére
Csokkentett modban fusson a windows, POST utan nyomogasd az F5-ot es ott valaszd a csokkentett/safe modot. Ugy sikeresebb a virsuirtas.
Bubu79: ha lenne is olyan fegyver, tulsagosan remeg mar a jobb kezed, hogy pontosan celozhass
yetike: szinte egy perc alatt ket hsz, ejnye
re#21467: nem, nem pacsaltam ra, azert remeg a jobb kezed, mert o is akar a jobol reszesulni. Inkabb nem hasznalok nyelv-nyujtogatos smileyt
-
venember83
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13816 üzenetére
Gondolom "Hirdetes karbantartasa" menupontbol hozod elore... Mert az uppolas jo regota nem mukodik. De ezt biztos tudod.
mod: lepj kapcsolatba Panther-D technikussal, szvsz. De lehet abban a pillanatban rengetegen upoltak es igy csomo hirdetes a tied ele kerult. Vagy nem. Irj ide szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest