Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79
    addikt

A józanul félrebeszélek szitukat feleségemmel jegyeztetem, mer ha büntiben/szeszmentes tobzódástól távol/ vagyok próbálom szimulálni előzőekben említett szitukat.............. Gyártási hiba: persze mindenki ezzel vagdalkózik, de kérdem én, hány darab korrekt hibakivizsgálás zajlott ezügyben? Szerintem a technológia a tervezők idejében is minden képzeletet felülmúlt..........lehet, hogy te kedves barátom csak az első széria gyermekded hibáit vagy kénytelen magaddal vonszolni utadon....... ;]

amúgy mán tudom mijljlyen harmincon túl egy szorulás...........

:DDD "lehet, hogy te kedves barátom csak az első széria gyermekded hibáit vagy kénytelen magaddal vonszolni utadon" - bár így lenne, de sorban az ötödikként nehezen tudom elképzelni, hogy a technikával lehetett a baj.
    Baj inkább az lehetett, hogy raktársöprő termékként mindent felhasználtak, amit csak találtak - ezért hát a nagy univerzalitás, mely megnyilvánul abban, hogy beleszólok mindenbe, de nem értek igazán semmihez :DDD

"amúgy mán tudom mijljlyen harmincon túl egy szorulás..........." -akkor Téged már az urológus is kedvesen mosolyogva, gumikesztyűben fogad? Miközben erősen érdeklődik a prosztatád hogyléte felől ;]

Aktív témák