Hirdetés
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
embörök, meghalt az off? akkor mondok egy viccet:
mivel felhívta valaki a figyelmemet, hogy egy embernek kifogásai vannak bizonyos szavaimmal és kicsit zörög a léc alattam, ezért megpróbálom kicsit kúltúráltabban megírni:
Isten kiválasztott népének egyik lánya összeházasodik egy magyar etnikum származású ffi-val. Eltelik egy év, megszületik a gyerekük. Eltelik még 5 év és a gyerek 5 évesen oda megy az apjához és megkérdezi: Apa, én Isten kiválasztott népéhez tartozom, vagy magyar etnikum vagyok? Az apa felháborodottan mondja: peeersze, hogy magyar etnikum vagy! Ezekután oda meg az anyjához: Anya, Én Isten kiválasztott népéhez tartozom, vagy Magyar etnikum vagyok? Az anya azt mondja: Természetesen Isten kiválasztott népéhez tartozol. A gyerek kicsit összezavarodtan, amikor este leülnek együtt vacsorázni, megint felteszi a nagy kérdést. A két szülő megkérdi, hogy ez most miért is érdekli annyira? Erre a gyerek: Hááát, tudjátok, van egy piros biciklije a szomszédnak. Most nem tudom mitévő legyek, alkudozak, vagy csak símán lopjam el?
Aktív témák
- VR topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Hobby rádiós topik
- Robotporszívók
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest