Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
aesir
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Valószínűleg őket zavarja valami gátlás. Abból tudok csak erre következtetni, hogy amíg a prűd nevelésem folytán magam is prűd voltam, addig engem is zavarba hozott sokszor. Már nem hoz zavarba, kiegyensúlyozott az életem, köszönhetem annak hogy teljesen felszabadultam a szexben. Persze lehet hogy tévedek

Valamint azt se felejtsük el, hogy ez egy nyilvános fórum és most az a trend, hogy a 18. születésnap előtt egy nappal már helyrehozhatatlan károkat okozhat az emberekben az, ha látnak egy aktust
Ehelyett inkább el kellene magyarázni a dolgokat rendesen, nem a "méhecskével" jönni, és beszélni velük a kérdésekről. Ez esetben talán fel is mernék tenni őket.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ehelyett inkább el kellene magyarázni a dolgokat rendesen, nem a "méhecskével" jönni, és beszélni velük a kérdésekről. Ez esetben talán fel is mernék tenni őket.