- LG LCD és LED TV-k
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Projektor topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem egységesek mindig a modok, de elfogadják a másik döntését, mégha nem is miden esetben értenek egyet vele.
Ezt már észrevettem.Bár néha nemcsak a "főnöknek" hanem a usereknek is kéne lehetőséget adni, hogy megmondhassák, ki az akit ők nem találnak korrektnek, megfelelőnek, moderátori pozicióra alkalmasnak. Esetleg tevékenységüket (vagy pont nem tevékenységüket) is felül lehetne vizsgálni.
Pl. havi moderálási limit.Én pl. hiába szeretem Márkot és Batmant is, tényleg nagyon, de visszavenném tőlük a mod címet.
Tudom inygen végzik a dolgukat, de mitn Parci írta, a modoknak kötelességeik is vannak. Egyrészt az , amit ő írt, másrészt pl. az , hogy megfelelő emnnyiségben és minőségben moderáljanak. No náluk a mennyiség az utóbbi időben igen kevés.no midnegy én is leírtam már párszor, de "fentről" mindig leszóltak, vagy - még rosszabb esetben- szemlyük elleni támadásnak vették

Aktív témák
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 - Core Ultra 9 185H - 64GB DDR5 - 1TB SSD- RTX4070 8Gb -16" mini LED-es 3200x2000
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest