Hirdetés
Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
én imádom a barátaimat, általában az életet, szüleimet (bár most kétségeim vannak), igaz sokszor úgy érzem hogy minden roszabb mint amilyennek tűnik... de megmondom őszintén én az ünnepeket nagyon szoktam várni, és az rohadtul kiveri a biztosítékot, amerikor happyakármiday, ittvan az új hátvakaród, örülök is neki mint állat, DE FELTÉTLENÜL EL KELL BASZNIUK vmi BAROMSÁGGAL. utsó 3 legrosszabb napom: előző névnap, karácsony, és születésnap. és ilyenkor, amikor csak azért is a szülőkkel töltöm azt a napot, hogy örüljenek, és ők arra használják ezt hogy jól összevesszünk, hát hajrá, mindig eldöntöm inkább elmegyek egy szórakozóhelyre köv alkalommal és olyat csinálok amit megbánok.... eddig szerencsére átgondoltam még1× mielőtt megtettem volna, csak...
Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest