Hirdetés

Aktív témák

• Lord Zero

addikt

válasz Gambit #28464 üzenetére

ajh, de rossz csapás ez...

te első körben nem leköcsögözted őt, hanem hamar (nem gyorsan, hamar) bedobtál egy blikkdiagnózist (amúgy komolyan hangzott, hihető volt, h tényleg így sztereotipizálsz : )) - a későbbi köcsögözéssel viszont ravaszul élét vetted ennek, h jah, hát ez ilyen), amire várható volt (nyilván tudtad), h lesz ugrabugra
    A köcsögöket leköcsögözik. Ez egy ilyen világ - igenis, értettem, jól hangzik, teljesen egyetértek. de már le lett köcsögözve. egyszer. meg kétszer. meg még négyszázszor. szóval valahogy.. hm, hogyismondjamcsak.. nem hordoz információt.. (és jelzem: oly finom e megfogalmazás, mint szerető júliai lehelet egy rómeói ajakon.. )
    baj, h szerintem nem akkora poén, h kartellbe és falkába verődünk egy szerencsétlen körül, és nyomjuk (újra, vigyázva, h rímeljen az ezelőtt már iksz alkalommal nyomottakkal) a vá, szerintem buzi, aha, tényleg , biztos transzvesztita is, juj, ez jó, szerintem meg a csőbe veri ki, amit a stirling motorból szerelt ki, tényleg, talán még a macskáját is kúrogatja, hihi vihogás?
    nem azért nem poén, mert nem szellemes (nyilván az, hisz mi más is lehetne szellemmel teltebb, mint ugyanazon jelenségre kitalálni egy ötvenharmadik szinonimát, a lényeg, h plasztikus legyen és emészthető, mindenki számára), hanem mert ezzel kvázi te éred el az ő célját.
    meg hát ugye.. hatalmas csellendzs..

ps.
    elnézést, h csak most reagáltam, de azóta nem szájnoltam befele ide, na, hát, hiba az mindig akad :DDD

Aktív témák