Hirdetés
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Gambit
üzenetére
ajh, de rossz csapás ez...
te első körben nem leköcsögözted őt, hanem hamar (nem gyorsan, hamar) bedobtál egy blikkdiagnózist (amúgy komolyan hangzott, hihető volt, h tényleg így sztereotipizálsz : )) - a későbbi köcsögözéssel viszont ravaszul élét vetted ennek, h jah, hát ez ilyen), amire várható volt (nyilván tudtad), h lesz ugrabugra
A köcsögöket leköcsögözik. Ez egy ilyen világ - igenis, értettem, jól hangzik, teljesen egyetértek. de már le lett köcsögözve. egyszer. meg kétszer. meg még négyszázszor. szóval valahogy.. hm, hogyismondjamcsak.. nem hordoz információt.. (és jelzem: oly finom e megfogalmazás, mint szerető júliai lehelet egy rómeói ajakon.. )
baj, h szerintem nem akkora poén, h kartellbe és falkába verődünk egy szerencsétlen körül, és nyomjuk (újra, vigyázva, h rímeljen az ezelőtt már iksz alkalommal nyomottakkal) a vá, szerintem buzi, aha, tényleg , biztos transzvesztita is, juj, ez jó, szerintem meg a csőbe veri ki, amit a stirling motorból szerelt ki, tényleg, talán még a macskáját is kúrogatja, hihi vihogás?
nem azért nem poén, mert nem szellemes (nyilván az, hisz mi más is lehetne szellemmel teltebb, mint ugyanazon jelenségre kitalálni egy ötvenharmadik szinonimát, a lényeg, h plasztikus legyen és emészthető, mindenki számára), hanem mert ezzel kvázi te éred el az ő célját.
meg hát ugye.. hatalmas csellendzs..ps.
elnézést, h csak most reagáltam, de azóta nem szájnoltam befele ide, na, hát, hiba az mindig akad
Aktív témák
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest