Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Fujifilm X
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
E ize, csak most kapcsolodom be, ez a ize e most azt irja ki, hogy az illetekes tag melyik ev melyik honapjaban mennyit jartatta a pittyit?
Amugy joestet, asszem besoroztem, lovagoln voltam, macskat adoptalni voltam, megettem 3 tal szusit, egy szachwan-chicken plattert, egy mongoliai barbeque-t, ket salatat es bacon egg&cheese sandwich-et, fagylaltot es egy tucat buffalo wingset. Ja es loptunk kek meg zold tojasokat valami farmrol. Ezek ilyen lazan nem genkezelt tikok, olyan szinut tojnak amilyen kedvuk van.
Szorri, sokat pofazok, de kicsit megartott az arpale. Apamat nem latta valaki, nem valaszol egy fontos privirmre es ize. Mindegy iszok meg.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szorri, sokat pofazok, de kicsit megartott az arpale. Apamat nem latta valaki, nem valaszol egy fontos privirmre es ize. Mindegy iszok meg.