Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
E ize, csak most kapcsolodom be, ez a ize e most azt irja ki, hogy az illetekes tag melyik ev melyik honapjaban mennyit jartatta a pittyit?
Amugy joestet, asszem besoroztem, lovagoln voltam, macskat adoptalni voltam, megettem 3 tal szusit, egy szachwan-chicken plattert, egy mongoliai barbeque-t, ket salatat es bacon egg&cheese sandwich-et, fagylaltot es egy tucat buffalo wingset. Ja es loptunk kek meg zold tojasokat valami farmrol. Ezek ilyen lazan nem genkezelt tikok, olyan szinut tojnak amilyen kedvuk van.
Szorri, sokat pofazok, de kicsit megartott az arpale. Apamat nem latta valaki, nem valaszol egy fontos privirmre es ize. Mindegy iszok meg.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szorri, sokat pofazok, de kicsit megartott az arpale. Apamat nem latta valaki, nem valaszol egy fontos privirmre es ize. Mindegy iszok meg.