Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
Aktív témák
-
tbs
addikt
Ja, történetek ma délutánról.
1. DunaPláza, Szaturn. Mosogatógépet kéne nézni. Biztonsági ork elkap: hátizsákkal nem mehetsz (tegez, nem szokott zavarni egyébként) be. Nézek rá: "most akkor potenciális vásárló, vagy potenciális lopó vagyok..?". Visszanéz, nyitná a száját, én sarkon, majd el. Bolt.
2. Postás. Értéklevél értesítő. Lányom nevére. (Kettős neve van, anyujáé-enyém, azaz nem passzolok a levélhez.) Elmegyek a postára, hogy felvegyem. Nem vehetem fel, mert nem lakom vele azonos címen, nem is az a nevem. Lányom sem veheti fel, mert nem nagykorú. (3.5 éves) Menjek be a lányommal a posta ügyfélszolgálatára, hétköznap 9-15 óráig szül.anyakönyvi kivonattal, adnak igazolást... Kérdem, ki volt a levél feladója? Ha nem fontos, nem futnék utána (1 nap szabi). Nem modhatja meg...Nyugodt vagyok. Kedves vagyok. Nyugodt vagyok. Kedves vagyok. Nyug...

Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest