Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
sanyixXx
üzenetére
"most épp a nőket tenném legfelülre...mármint az ismerősöm tenné!" - tudathasadás?

skacok, életem leghosszadalmasabb adatmentésén vagyok túl. bátyám ősrégi PII-es gépéről mentettük le a fontosabbnak ítélt mp3-ait és dokumentumait. a szükséges nehezítés az volt a dologban, hogy 1. nincs semmilyen hálózatra csatlakozva, 2. a vinyóját nem lehet kiszedni a házból (valami ősrégi Compaq, aminek szvsz forrasztva vannak az oldallapjai, mert nem lehet leszedni őket, max. hidegvágóval), 3. van usb-csatlakozója, de minek, mert egyrészt egy db pendrive-on kívül nem ismert fel mást, másrészt a sebessége alapján az usb 0.00001béta szabvány lehetett
- a hat gigás vinyóról egy giga/két órás sebességgel pakoltam a cuccokat az én laposomra, ahonnan kiírtuk neki cd-re (hogy a discman-je is tudja olvasni)... 
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Foxpost
- Arc Raiders
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- a hat gigás vinyóról egy giga/két órás sebességgel pakoltam a cuccokat az én laposomra, ahonnan kiírtuk neki cd-re (hogy a discman-je is tudja olvasni)...