Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Nah fiúk, lányok úgy döntöttem leírom hogy ma mien "remekül" indult a de-m.
Felkelek, full komásan elhúztam zuhanyozni. Hát persze hogy én barom, megstukkoltam a falat.Vhogy igy, vétetlen.
Kis kajálás, + ez-az és elindulok. Oké csak 2-szer kellet vissza fordulnom. (Már tudtam hogy itt lesz vmi)
Kilépek a lépcsőházból, és lefagyott a windowsom. Szakad a hó, meg marad és van kb 15centi.Anyáddal szórakozz! Elindulok a megálló felé, akkor feltekintek: üres. Lekéstem.
Bő 15 perc gyaloglás, közben folyton az arcomba fújt a szél+hó és olyan hideg volt hogy még a sz@r is belém fagyott.
Oda érek az áhított megállóhoz akkor látom hogy -minden- beállt. Dugó van, a buszok, autók elakadtak.
Ok, megkérdezem azért az egyik nyanyát hogy mikor ment el az utcsó busz? "kb 1-1,5órája"
(~2-3percenként jön vmi busz)
Ehh, jöhet ennél roszabb még?! Telom előkapom, telefonálok egyet de mire leteszem már alig érzem a mancsom. 2.hivásnál meg lemerült.Ok találkozom egyiik barátommal. Kérdem mi legyen?! -"Pub?
" -Mehetünk.
Mondanom sem kell rohadt nagy tömeg. Sebaj. Nagyjából 30 min elteltével elindultunk haza & motorra fel! Városon át, suliba be.Az órák is érdekesek voltak de a reggelt az hát...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest