Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Azt hiszem kellőképpen elfáradhatott minddkét szemed, amit forgatsz erősen zöldülő arccal, úgyhogy megpróbálok válaszolni, hogy ne szenvedj maradandó károsodást

Ez egy funkcióblokk-diagram ábra. Ugyanez kapcsolási rajzként úgy nézne ki, hogy az Y és Z spagócákon lévő gubók helyére be lenne rajzolva rendesen az inverter, ami egy négyzetes "dobozka, benne egy 1-sel, megy hozzá az egyik oldalra egy spagóca ( bemenet balról ) és a másik oldalon egy kicsi gubó után ( mint most az ábrán ) menne tovább az ÉS kapuhoz és a három bemenetű VAGY kapuhoz

Remélem vizuális típus vagy, mert a paintet még alapszinten sem tudom kezelni, nemhogy akár Photoshopra gondoljak rajzolásilag
( Értsd: akkor sem fogom lerajzolni, ha térden állva könyörögsz, mert Degecről jöttem
)
Aktív témák
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Nintendo Switch 2
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

( Értsd: akkor sem fogom lerajzolni, ha térden állva könyörögsz, mert Degecről jöttem
)