Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Volt valami érdekes tegnap-ma?
Végre beindult a nyáriasított programok sora, nem volt időm hálistennek géphez ülni. Szombat suli, aztán strand, este autókázás és dizsi. Az utóbbi pár év legjobb magyar diszkója lett nálam szerintem, már legalábbis azok közül amikben voltam. Múlt szombaton nyílt, kicsit fényezem már, úgyse jön senki a környékére se
[link] Ennél csak egy jobb volt, de az is csak a helyszín miatt, az pedig a pulai Pietas iulia. Pedig mostanában már nem is voltam az a nagy dizsicsávó. Hazaértem negyed négyre, reggel hétkor keltem, és ismét irány a garázs, mentünk nagyanyámékhoz. Még szerencse hogy holnap délre megyek, bőven elég 10-kor kelnem. Nem tudom egyébként mit keresek itt, miért nem alszok már..
Meg pofázok itt összevissza, mikor senkit nem érdekel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Yettel topik
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg pofázok itt összevissza, mikor senkit nem érdekel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)