- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Volt valami érdekes tegnap-ma?
Végre beindult a nyáriasított programok sora, nem volt időm hálistennek géphez ülni. Szombat suli, aztán strand, este autókázás és dizsi. Az utóbbi pár év legjobb magyar diszkója lett nálam szerintem, már legalábbis azok közül amikben voltam. Múlt szombaton nyílt, kicsit fényezem már, úgyse jön senki a környékére se
[link] Ennél csak egy jobb volt, de az is csak a helyszín miatt, az pedig a pulai Pietas iulia. Pedig mostanában már nem is voltam az a nagy dizsicsávó. Hazaértem negyed négyre, reggel hétkor keltem, és ismét irány a garázs, mentünk nagyanyámékhoz. Még szerencse hogy holnap délre megyek, bőven elég 10-kor kelnem. Nem tudom egyébként mit keresek itt, miért nem alszok már..
Meg pofázok itt összevissza, mikor senkit nem érdekel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- Revolut
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LianLi TL LCD 120 Wireless fekete és fehér eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB + Galaxy Watch 8 + tokok, szíjak, fóliák
- ASUS PRIME H570-PLUS Eladó!
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg pofázok itt összevissza, mikor senkit nem érdekel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)