- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Azonnali fotós kérdések órája
- XMLTV EPG letöltő progi
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Volt valami érdekes tegnap-ma?
Végre beindult a nyáriasított programok sora, nem volt időm hálistennek géphez ülni. Szombat suli, aztán strand, este autókázás és dizsi. Az utóbbi pár év legjobb magyar diszkója lett nálam szerintem, már legalábbis azok közül amikben voltam. Múlt szombaton nyílt, kicsit fényezem már, úgyse jön senki a környékére se
[link] Ennél csak egy jobb volt, de az is csak a helyszín miatt, az pedig a pulai Pietas iulia. Pedig mostanában már nem is voltam az a nagy dizsicsávó. Hazaértem negyed négyre, reggel hétkor keltem, és ismét irány a garázs, mentünk nagyanyámékhoz. Még szerencse hogy holnap délre megyek, bőven elég 10-kor kelnem. Nem tudom egyébként mit keresek itt, miért nem alszok már..
Meg pofázok itt összevissza, mikor senkit nem érdekel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg pofázok itt összevissza, mikor senkit nem érdekel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)