Hirdetés
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Korábban nem gondoltam, hogy ''ennyire jól állok''.
Most viszont úgy vagyok vele, hogy teljesen értelmetlen dolog lenne egyébként igen sok pénzért venni valami ''elmegy, de nem az igazi''-t (komolyan, a Pink Floydot ezeken kívül még semmin nem hallottam igazán jól szólni, mindenhol szétesett kisebb-nagyobb mértékben, még a PMC-n is, bár azokból a legnagyobbakat még nem hallottam), akkor inkább várok egy kicsit illetve összébb húzom magam, de olyat veszek, ami tényleg tetszik.
Hallgathatóak voltak egyébként a kicsi ATC-k (nagyon is!
), csak épp nem szegeztek a fotelbe (legalábbis engem).
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Tőzsde és gazdaság
- Elden Ring
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most viszont úgy vagyok vele, hogy teljesen értelmetlen dolog lenne egyébként igen sok pénzért venni valami ''elmegy, de nem az igazi''-t (komolyan, a Pink Floydot ezeken kívül még semmin nem hallottam igazán jól szólni, mindenhol szétesett kisebb-nagyobb mértékben, még a PMC-n is, bár azokból a legnagyobbakat még nem hallottam), akkor inkább várok egy kicsit illetve összébb húzom magam, de olyat veszek, ami tényleg tetszik.
), csak épp nem szegeztek a fotelbe (legalábbis engem).