Hirdetés
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Közösségi oldalak: én évente 2-3-szor a privi.hu-n szoktam jól elszórakozni, hihetetlen hogy mennyire exhibicionista a tizenéves korosztály fiatalabb része is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szereplőválogatás: Pár éve a zp-ben voltunk egyik haverommal. Odajön egy csaj, hogy volna-e kedvünk szerepelni a balázs sóban? Persze, elég pénzért biztosan.
Utánna odavitt 2 másik csajhoz, ők kérdeztek pár dolgot, meg hogy milyen téma lenne, stb. Mi meg megkérdeztük, hogy mennyit fizetnének ezért az egészért? Hát max. 15k-t. Na aki annyiért hülyét csinál magából az meg is érdemli.
Egyszer meg a nyugati előtt vártuk egyik haverunkat, mire odajön egy srác, hogy a balázs show-hoz keres szereplőket. Mire elkezdem előadni, hogy mennyire szar a műsor, hogy nem tetszik ,hogy butítják az embereket mesterségesen, stb... Erre meg, hogy menjek be a műsorba, és mondjam el ott a véleményem... Na persze, még a végén megvágnák úgy, hogy én jönnék ki az egészből a legszarabbul.
Aktív témák
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Utánna odavitt 2 másik csajhoz, ők kérdeztek pár dolgot, meg hogy milyen téma lenne, stb. Mi meg megkérdeztük, hogy mennyit fizetnének ezért az egészért? Hát max. 15k-t. Na aki annyiért hülyét csinál magából az meg is érdemli.