Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz burgatshow #1753 üzenetére

Tehát 3 fogról van szó. Egy bölcsesség már odavan, egyet majd tömnek, egyet meg még húznak júliusban?
    Gyökérkezeltesd, az a király. :D
    Én néhány éve kiélvezkedtem magam, két egymás mellettit kezelték, kicsit szétment az ideg a pofámban, mert ha érzéstelenítőt adott, akkor úgy elbrenolódott a képem, hogy attól fájt az egész, ha meg nem adott eleget, vagy egyáltalán, főleg a végén, akkor meg olyan volt, mintha a fogamon keresztül a szememben forgatná a kis reszelős tűket. Másfél hónapig jártam, de végül csak betömte. Azóta ha alumíniumkanál hegyét érintem a töméshez, akkor elektromos áramot fejleszt, mert igen érdekes csípős, savanykás íz érződik míg összeérnek. Ha még kettőt betömnek, akkor mondom hogy alutömést tegyen bele, és akkor jó kis galvánelem lesz a számban, és majd világítani fog az orrom. :))

Egyébként borzalmasan utálom a fogászatot. Már ha a nyelvemre teszi a doki a nyelvlenyomó faizét, akkor elokádom magam, nemhogy még amikor beizzítja a fúrót, és az égettszag az orromba, a fogtöredék meg a torkomba megy, és 10-20 másodpercekig se levegőt venni, se köhögni, se okádni nem szabad, mert átfúrja a fejem. :D

[Szerkesztve]

Aktív témák