Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
De, még igen, most vannak kínos gondolkodások, hogy a korábban felvázolt szituban hogy lehet okosan kiszabadulni a dolgokból. A munkaügyisünkkel most beszéltem, írtunk egy kérelmet, hogy jövőhét végétől közös megegyezéssel engedjenek el, mert úgysem tudnék Gödöllőre járni, csak még a csoportvezetőnk a tegnapi álláspontot tudja, hogy akkor itt kihúzom valahogy a következő két hetet, aztán meglátjuk. Nemtom még hogy mondom meg neki, hogy a háta mögött én egyezkedek a munkáltatóval, de meg kell értenie hogy az ilyenkor folyó általános ködösítések nekem nem elfogadhatóak, ilyenkor már mindenki a saját érdekeit nézni, én sem tehetek másképp, és a nekem jelenleg legoptimálisabb megoldás az lenne, ha a cég rábólintana a kérelmemre, és jövő péntekkel elfogadnák a közös megegyezéses elbocsátást. Sajna nem tudni mit mondanak, ha visszautasítják, akkor kénytelen leszek táppénzre menni, de az kissé kiszúrás a csopvezetőmmel, vagy vállalom hogy két nap felbumlizok Gödöllőre. Úgyhogy most gondban vagyok, de nem tehetek róla, ki akarok szabadulni.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest