- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- E-book olvasók
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
De, még igen, most vannak kínos gondolkodások, hogy a korábban felvázolt szituban hogy lehet okosan kiszabadulni a dolgokból. A munkaügyisünkkel most beszéltem, írtunk egy kérelmet, hogy jövőhét végétől közös megegyezéssel engedjenek el, mert úgysem tudnék Gödöllőre járni, csak még a csoportvezetőnk a tegnapi álláspontot tudja, hogy akkor itt kihúzom valahogy a következő két hetet, aztán meglátjuk. Nemtom még hogy mondom meg neki, hogy a háta mögött én egyezkedek a munkáltatóval, de meg kell értenie hogy az ilyenkor folyó általános ködösítések nekem nem elfogadhatóak, ilyenkor már mindenki a saját érdekeit nézni, én sem tehetek másképp, és a nekem jelenleg legoptimálisabb megoldás az lenne, ha a cég rábólintana a kérelmemre, és jövő péntekkel elfogadnák a közös megegyezéses elbocsátást. Sajna nem tudni mit mondanak, ha visszautasítják, akkor kénytelen leszek táppénzre menni, de az kissé kiszúrás a csopvezetőmmel, vagy vállalom hogy két nap felbumlizok Gödöllőre. Úgyhogy most gondban vagyok, de nem tehetek róla, ki akarok szabadulni.
Aktív témák
- Autós topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Reklámblokkolók topikja
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- További aktív témák...
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest