Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ez az autóbuziság műszaki buzisággal kombinálva

De amúgy hidd el, nekem nagy élményt jelent, hogy pl. nem 2+2, hanem 4+5 féle módon lehet kombinálni a klíma szabályzást, állítgatni, aztán azt mind végigpróbálni...nem kis idő. Aztán a hifit áttanulmányozni töviről hegyire, mi mit hogyan állít, milyen sebességekkel írott cd-ket tud még zökkenőmentesen olvasni, aztán a km-számláló-fogyasztásmérő kombót is ki kell kisérletezni, meg a vetített műszerfal beállítási lehetőségeit végigpróbálgatni. Aztán a ködlámpa kezléseinek szabályát(helyzetjelzőnél, tompítottnál melyiket lehet kapcsolni melyiket nem), a középkonzol megvilágítását, a beltéri világításokat, térképlámpát, a fényszórókat, csomagtérlámpát, meg még soksok egyebet nem lehetett megnézni napfénynél, most meg sötétedésnél a félig zárt ajtóval már igen. Aztán a hangszórókat is le kellett tesztelni, amit csakis egyedül lehet nyugodtan, bő nyállal, izé...bő hanggal
Fél hangerőtől följebb még így sem toltam, mert nem éreztem hogy kéne. Azon is besírtam, hogy hátra is ki van vezetve a klíma az első ülések alatt.
Szal van sok apró izé, amivel el lehet matatni, és nekem el kell tölteni jópár meghitt órát kettesben a géppel, hogy egészen közel kerüljünk egymáshoz. Pont olyan mint egy nő. Ismerkedni kell vele, nem szabad lerohanni.
Na tolok egy kis Borostyánt...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- World of Tanks - MMO
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Sorozatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Meta Quest 3 512Gb
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fél hangerőtől följebb még így sem toltam, mert nem éreztem hogy kéne. Azon is besírtam, hogy hátra is ki van vezetve a klíma az első ülések alatt.