Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hát szép vagy, a Bogyó kell, az igazi ellenszer meg nem is érdekel. Hidd el egy tűzforró csípős levestől nem lesz kesernyés a torkod, sőt, ha jófajta, akkor jól meg is izzaszt és kanalazás közben az orrodat is megindítja párszor. Nem az a kérdés, hogy jól esik-e, általában amikor beteg az ember, akkor nem esik jól semmi.
Nem a levegőbe beszélek, én ebben az évezredben még nem voltam beteg. -
Vagy én még javasolnék egy beöntést irass fel magadnak annál az orvosnál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
troland26 : Hajjajj alázás, én nem szeretem azokat a bőr rucikat meg az ostort sem, úgyhogy akkor ez most kimarad
És ez nem nyalás, csak csupán őszintén beszélek a személyes tapasztalataimról, beszéltem a Danubiusban a csajjal, és felébredt bennem a közlési vágy
Na meg ugye a cél szentesíti az eszközt ugyebár 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És ez nem nyalás, csak csupán őszintén beszélek a személyes tapasztalataimról, beszéltem a Danubiusban a csajjal, és felébredt bennem a közlési vágy