- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hát szép vagy, a Bogyó kell, az igazi ellenszer meg nem is érdekel. Hidd el egy tűzforró csípős levestől nem lesz kesernyés a torkod, sőt, ha jófajta, akkor jól meg is izzaszt és kanalazás közben az orrodat is megindítja párszor. Nem az a kérdés, hogy jól esik-e, általában amikor beteg az ember, akkor nem esik jól semmi.
Nem a levegőbe beszélek, én ebben az évezredben még nem voltam beteg. -
Vagy én még javasolnék egy beöntést irass fel magadnak annál az orvosnál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
troland26 : Hajjajj alázás, én nem szeretem azokat a bőr rucikat meg az ostort sem, úgyhogy akkor ez most kimarad
És ez nem nyalás, csak csupán őszintén beszélek a személyes tapasztalataimról, beszéltem a Danubiusban a csajjal, és felébredt bennem a közlési vágy
Na meg ugye a cél szentesíti az eszközt ugyebár 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És ez nem nyalás, csak csupán őszintén beszélek a személyes tapasztalataimról, beszéltem a Danubiusban a csajjal, és felébredt bennem a közlési vágy