Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Ha akcióképes hím nemiszerveket nem feltétlen egészséges a hozzád hasonló korúaknak bámulni, (egyelőre)
, akkor hidd el, hogy ezt meg aztán pláne. Persze ilyenkor jönnek a fiatalok az ugyanmár, mit nekem egy kis vér...hát..sajna én is megnéztem, de semmi olyan nincs benne ami akár a személyiséged, vagy bármid fejlődését előmozdítaná, és minthogy semmi ilyen nincs, ezért hívják a tartalom-védelmi rendszerek az ilyet 5.szintű, azaz öncélú erőszak ábrázolásnak.
De én nem beleszólni akarok, csak javaslat. Nem a felnőtt-duma, hanem...na mindegy.
mod: na mit mondtam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, akkor hidd el, hogy ezt meg aztán pláne. Persze ilyenkor jönnek a fiatalok az ugyanmár, mit nekem egy kis vér...hát..sajna én is megnéztem, de semmi olyan nincs benne ami akár a személyiséged, vagy bármid fejlődését előmozdítaná, és minthogy semmi ilyen nincs, ezért hívják a tartalom-védelmi rendszerek az ilyet 5.szintű, azaz öncélú erőszak ábrázolásnak.