Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz burgatshow #2202 üzenetére

Nem ez az általánosítás, hanem az, hogy az éjszakai halálos balesetek áldozatai elaludt kamionsofőrök és a velük szembejövők, illetve a diszkóból hazafelé tartó jogosítvánnyal igen/nem rendelkező fiatalok és a mellé beülő barátaik. És mivel a statisztikák szerint utóbbi aránya meglehetősen magas, ezért már lehet nyugodtan általánosítani. És ha meg lehet akadályozni annak a három ártatlannak, meg az egy nem ártatlan sofőrnek a halálát azzal, hogy az ilyen szempontból veszélyeztetettebb korosztályt szokásosnál is gyakrabban ellenőrzik, akkor igenis tegyék meg.
    És honnan tudja a téged megállító rendőr, hogy ki vagy? És milyen remek a baleseti statisztikád. Amíg meg nem állít azt se tudja ki ül az autóban. És gondolod annyi rendőr ismer, hogy rádnéznek és azt mondják, hogy ja, ez tudom ki, mindig józan és jól vezet, a barátai még sosem féltek mellette, meg se kellett volna állítanunk? Vagy felismer a kocsidról? Ha meg nincs félnivalód, akkor semmi gáz. Érdekes nekem még 4 percnél sosem tartott tovább az ellenőrzés.
    Azt meg ne feltételezzük már, hogy két évnél frissebb jogsival akkora hatalmas rutinnal és vezetői tudással rendelkezel. A jó vezetés és a rutin közt minimum három év folyamatos vezetés, és legalább 50000 km a különbség. De inkább több.

Különben engem az első 2 évemben állítottak meg többször, azóta(7 év) még egyszer sem, bár ez nem mérvadó, ugye a mi kocsinkról sem láthatták messziről hogy hány éve van jogsim, csak érdekes statisztika. :)

[Szerkesztve]

Aktív témák