- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
''Amíg meg nem állít azt se tudja ki ül az autóban.''
Jobb helyeken már rendszám alapján leellenőrzik az autót, a tulajdonosát, korábbi kihágásait akár egész életére visszamenőleg... a minden rendőrautóban megtalálható hordozható személyi számítógép és a rendőrségi adatbázis segítségével. Ok nélkül meg nem állítanak meg senkit, viszont ha okot akarnak keresni, akkor mindenkiben lehet.
-
troland26
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem a legviccesebb az volt amikor a 13. kerületben megállított a rendőr hivatalosan odalépett kérte az iratokat, aztán a társa oda szólt neki ,hogy menni kell (én még mindig a papírokat kerestem) erre a rendőr kb. 15 centire nyomta a fejét az enyémhez ''biztos ,hogy meg vannak a papírok'' mondom neki természetesen erre elfordúlt tett egy lépést a járőrautó felé majd vissza pördűlt felém és összehúzott szemekkel kérdezte ''de tutira '' én csak bólintottam annyira meglepett a reakciója . Utána beszállt a kocsiba és elviharzott én még vagy 2-3 percig ültem vigyorogva a kocsiba aztán én is elindultam .

-
burgatshow
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/banplz.gif)
A statisztikában legalább egyet értek veled!
A többit meg leszarom, mert szerintem meg nincs igazad, de tudod már nem is érdekel... Nem megyek bele egy örökkön örökké folytatható vitába.
Mellesleg, ha neked így most jobban tetszik, akkor igen nyertél én meg berágtam és társai. Lehet jönni a szánalmas dumákkal.
Bővebben link, ahogy Vladimir szokta mondani...
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Windows 7
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Gumi és felni topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A többit meg leszarom, mert szerintem meg nincs igazad, de tudod már nem is érdekel... Nem megyek bele egy örökkön örökké folytatható vitába.