Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
[link]
Nagyanyo /persze jo szandekbol
/ kuldott nekem meg par koporso szeget, ami viszont kemenyen szeget utott a fejembe, az EU es a US /egyik balra, masik jobbra talalhato/ kozotti kulonbseg. Ugyan az arak nem lathatoak /egyebkent Ft-ba atszamolva ugyanannyi, maybe par Ft-al kevesebb/, viszont ilyet meg nem is b*sztam. Miota tesznek egy dobozba 19db szalat?? Ez valahogy nemtudta elkerulni a figyelmem. Arrol mar nem is beszelve, hogy a fel doboz csesznye fekete irasokkal van telenyomva, hogy menjek az Andrassy utra leszokni. /Ez a felirat epp a doboz masik oldalan talalhato meg, de gondolom a dohanyosok mar nem egyszer talalkoztak vele.../ Menjen az anyad.
Csak ennyi akartam, mentem aludni
ui: Hu de k*rva unalmas amerikai ido szerint elni, mikor mindenki alszik es senki sem valaszol, csak beszelek magamnak...
Nah azert megprobalok visszadolni.
ui2: Es miert pont 19 szalat? Jovore 19.5 lesz? Vagy 18.5? Na jovan nem morgolodok, csak akarhanyszor kapok ujabb es ujabb ''delikatokat'' Magyarorszagrol, mindig tagra zarodik a szemem.
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ kuldott nekem meg par koporso szeget, ami viszont kemenyen szeget utott a fejembe, az EU es a US /egyik balra, masik jobbra talalhato/ kozotti kulonbseg. Ugyan az arak nem lathatoak /egyebkent Ft-ba atszamolva ugyanannyi, maybe par Ft-al kevesebb/, viszont ilyet meg nem is b*sztam. Miota tesznek egy dobozba 19db szalat?? Ez valahogy nemtudta elkerulni a figyelmem. Arrol mar nem is beszelve, hogy a fel doboz csesznye fekete irasokkal van telenyomva, hogy menjek az Andrassy utra leszokni. /Ez a felirat epp a doboz masik oldalan talalhato meg, de gondolom a dohanyosok mar nem egyszer talalkoztak vele.../ Menjen az anyad.