Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem arra gondoltam, hanem az OT-vel kapcsolatban. Akkor úgy mondom, mije nem volt? Na, de erről egy szót se..
más: Mond valakinek valamit az hogy: pink.livedoor.com ? Vagy : www.nakedheart.info ? Csak mert kaptam egy mailt, még természetesen meg sem nyitottam, de NOD-on átjött, melléklete nincs, és ezeket a címeket találtam a forrásfájlban, az első egy usernév@ -al az elején a feladó címe, de a feladó neve és a tárgy helyén egy igen bizarr karaktersor áll. Nem tudok mit kezdeni vele, persze beteszem szűrőbe mindkettőt, de gondoltam hátha valami ártatlanabb dolog.
Vagy sima spam, dobjam be szűrőbe, töröljem és felejtsem el? mod: Gugli nem ad biztató dolgokat..
Ilyen e:![[kép] [kép]](http://img292.imageshack.us/img292/216/strangemailag6.jpg)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest