Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Aktív témák
-
rii
nagyúr
bazzeg .. budapest ....
taxisok rémuralma a körúton.
megállt egy taxi a külső sávon ... beáltt elé még egy, meg melé mégegy...
azaz a kettő sávból kettő, azaz kettő sávot elfoglaltak ... valamí dínom-dánom foylt ott, nem akartam nézni, hanem sietttem tovább, lévén hajnal 2, és még nagy a táv mit meg kellett tennem, de tisztes távból is hallottam hogy az eddig láthatatlan indulatok hang formályában felszínre jöttek a taxis csapatok körül.
5 perc elteltével aztén a feltorlódott kocsisor szerenádot adott dudából, kürtből, meg ''a jó kurva édes anyád''-ból. Budapest.
Budapest.
Hajnal kettőkor akkora a forgalom a körűton, mint Egerben egy húzósabb délutánon.
Budapest.
több alutáplált, a társadalomba beilleszkedni már nem is akaró, és e felé különösebb reményeket már nem is tápláló ember jön velem szembe, mint akinek alkoholfogyasztása önszántából történik, vagyis csak ki akar rúgni a hából.
Budapest.
Húgyátfolyás a járda minkét oldalán, és középen, hajóvonták találkozása tilos.
Budapest.
aluljáróban diadalittasan viszi az egyik hajláktalan a kibányászott borsodi dobozos sör maradványait sorstárársának, mindez egy zord redőri szempár felügyele alatt történik.
Budapest
miért akarsz dohányozni??? menj csak végig agy körúton. Azt mondják az eredmény ugyanaz.
Budapest
csak a mai este folyamán annyi idegen nyelvet beszélő ember mellett mentem el, utaztam velük, mint Egerben 5 év alatt ....
Budapest. Körúton SexShopok a kilométerkövek.
Budapest, de csodás ...... :-/
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Extraflame pellet kályha
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest