Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''baratod a programozok istenbe, te a wap istennoje vagy, en meg egy senki, aki mindenkibe belekot, pokhendi, arrogans es agressziv modon provokal, lekezeloen baszogat
ennyi eleg, hogy abbahagyd mara?''
Nem. Mert ilyet mi sosem mondanank magunkról. Tisztában vagyunk azzal, hogy tudásunk hol áll hozzávetőlegesen a többi programozóhoz képest. Tudod vlad, aigazándiból amivel nekem bajom van az az egód. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Peterket: na látod ez az én problémám. te is ismersz engem. (én fejezzem be... Miért nem ízt íírod fejezzük be.. miért csak én?

)
vlad: volkovy.. ja ááá semmi semmi, azzal kapcsolatban meggondoltam magam ... (Bár mintha lett volna közöd az elmeneteléhez de én már nem emlékszem).
vangelis: ''Irt olyan programot, hogy a gondoltai vezérlik .... nem kell neki bill, hid el.'' Erre írtam.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Egyébként igazad van, nem is annyira programozói mellveregetés (felejtsük is el ezt aaz irányvonalat , többszöri szurkák is vannak bennem veled szemben ezzel kapcsoaltban, ebből két eset a párommal a kapcsolatos(ebből egy félreértés, de akkor is szíven ütött), 1 a keresőddel kapcsolatban ).
Próbáljunk akkor inkább az emberiességre figyelni. Én sehol sem aláztalak meg, szerintem, ha igen, akkor szólj, és elnézésed kérem. Sehol sem tiportalak a földbe. Viszotn te sok ember felé ilyen fellengzős, kivagyokén, pökhendi stílusban beszélsz, és úgy látom ez már nem csak engem zavar. Illetve ha aezt látom, , hogy másokkal szemben ilyen vagy, akkor már engem is zavar, feljönneka régi sérelmek, és... Miért nem lehet normális emberi hangnemben besélgetni? Miért kell direkt provokálni (linux win dolgot fogalmam sincs ki kezdte, de tökmindegy).
Erre már csak -részemről- rátesz egy lapáttal az, hogy majdhogynem még a moderátorok is bevédenek, hogy de hát te ilyen vagy ezt kell megszokni.
Háááát. Izéé..
(Azt hiszem bekapok mindjéárt inkább egy papert... annak több értelme van...)
jobb ötletem támadt: Bővebben: link (békepipa)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ejjejj hol is állunk? Görénység azt állítani rólad, hogy te sem értesz mindenhez? Azt , hogy volt oylan helyzet , hogy seígtségre szorultál? Tudod ez nem görénység, hanem bemutatása annak, hogy te sem tudhatsz ''mindent'', te sem vagy tökéletes, neked is utána kell járni a dolgoknak, nem a kisujjadból szopod.
Fáj az igazság netalántán? Fáj , hogy meg mertem mondani, hogy segítséget vettél több helyről is igénybe a ph kereső megírásához (adatbázis indexelés , stb adatbázisos dolgok, amikhez én nem értek, de láttam, hogy kérdezgettél róla embereket)? Ennek nem szabadna fájnia. Nekem sem fáj az, hogy igénybevettem a php dokumentációt, átnyálaztam a tutoriálokat satöbbi, és , hogy a wapos ph hírolvasóm semmit nem érne ezek nélküla doksik nélkül.
És a legnagyobb tévedésed azt, hogy ezt ellened fordításnak éled meg. Ez nem az. mint látod arra jegyeztem ezt meg, hogy vangelis azt írta, hogy... Jó programozókat már láttam, te is egyikük vagy, de a jóknál is lesznek mindig jobbak, a kérdés csak az , hogy mennyi emberből mintavételezünk.
És qrvára nem akartalak sértegetni, -csipkelődni csipkelődtem ez igaz- sajnálom ha így gondolod. -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
törölve.
Na viszont normális magyarázatot sosem adsz. Ha már így belemerültünk elmondhatnád , miért is a phpra esett a választásod.
Egyébként ami bitangul felhúz engem, és veled szemben kötekedésre késztet, az aaz, hogy az itt lévők nagy részével szemben arogánsan, pökhendien viselkedsz.Ezen felül már csak plusz az, ami a színfalak mögött ment.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Fizetned nem kell semmit
Csak maradj csöndben.. Izé tartsd távol magadtóla billentyűzetet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg ne személyeskedj illetve kerüld velem szemben a negatív, esetleg megalázó (lásd ''hülyeségeid'') jelzőt.
Vangelis: PErsze
ISmerem én ennyire őt, annak idején még tőlem kérdezte a reguláris kifejezéseket
Igaz én sem tudtam
. De ugyebár doksikból dolgozom én is, mind a programozók legtöbbje.Az algoritmusok nagy százaléka is már meg van írva mások által, ha meg nincs, akkor apró építőkövekből össze lehet válogatni, kemény és fáradságos munkával. Példának okáért megírhatod a reguláris kifejezésekre kereső algoritmust, de minek, ha már mások írtak rá függvényt. A programozási tudás egyébként -ahogyan én látom - igen nagy százalékban annak a kérdése, ki mennyire van rákattanva a témára. Na mindegy emiatt kapok éna fejemre a programozóktól, bár van egy olyan részük, aki nem tagadja, hogy ő is csak egy építőkő a piramisban, és semmit sem ért volna, ha pl. nem találják ki a C programnyelvet, vagy nincs ez az oprendszer ami alá programozzanak.. Lehet lenne más, lehet írnának arra is...De..Na mind1
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem látok bele , de gondolom azért abban írtad amiben, amiért én is abban írom a programjaimat amiben. ( 1. ahhoz értek, 2. abbana legegyszerűbb, 3. ahhoz van megfelelő dokumentáció és még sorolhatnám)
Viszont ahhoz nem kell még programozónak sem lennem, hogy esetlegesen lássam, túlpörögsz a szavakon , esetleg nem veszed fel a
smiley jelentését (biztos ignoreon vannak nálad) , ahhoz, hogy lássam, imádsz kötekedni, még akkor is ha nincs igazad (bár meglehet másoknak sem) , és még sorolhatnám. Tudom , hogy én sem vagyok szent, de ... De azért nem kéne feszegetni a húrt.
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán csípem a mellveregetős programozókat
(Eleinte nem is ilyennek ismertelek meg, de mostanában kezdem ezt látni... )
Persze tudom, hogy ezt a véleményemet ugyanúgy lesz*rod (hűha de csúnyán beszélek) , mint ahogy az eddigieket is, de komolyan szeretném, ha néha elgondolkoznál a viselkedéseden.
------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként jó érzés olyannal beszélgetni aki belelát párom programozói pályafutásába
Szívesen összeversenyeztetnélek titeket, de nem hinném , hogy bármelyikötők is belemenne (Ő elvből nem versenyez...). -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
[kötözködés on]
Ennyi erővel már eleve abban is megírhattad volna![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[kötözködés off]
Nem akarok beleszólni -sajnos mégis megtettem, hülye voltam- de nem vonulnátok ezzel külön topicba?
Rii: mondjuk egy miért nem jó a linux <-> miért nem jóa win topicban, avagy az ideális opendszer
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Nem azért a tízfillérért, de php-t először winen vagy linuxon használtak?

tiv83us: nagyon ismerős az X betű
Egyébként mit ne mondjak mindkét ''tábornak '' igaza van. Webszervernek, egyáltalán szervernek sosem raknék fel windows alapút, de desktopnak , titkárnőnek meg linux/unix alapút. egyszerűen nem arra van. Persze meg lehet oldani frappánsan, pl. nálunk az önkormányzatnál az összes gép terminal, mindenki linuxot használ, egyszerűen megtanulták, megvannak a emgfelelő jogosultságok, könnyen , és egyszerűen, és amia leghihetetlenebb, valami nem is nagy gép a szerver, a terminál gépek meg kb 200-300 megaherzesek. És élvezhető sebességüek, kipróbáltam
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kicsit gáz hogy az egészofftopik vladimir és a többiek linux-win vitájáról szól

Jó lehet nem vita, de... Na mindegy. -
tildy
nagyúr
Midnenképpen nézd meg szeritnem a légszűrőben mennyi olaj van: ha sok akkro vagy szelepszárszimeringet kell cserélni, vagy szét van kopva a mtoor, ugyanis sok a kartergáz, ami viszotn viszi a légszűrőbe az olajat.
Nézd meg a fékeket, stb. Motor hangját hallgasd meg.
Egyébkétn tudod az a fura, hogy amikor párom ezt kipróbálta, nem találta vészesnek. Kb. jó fél hónap után derült ki , hogy valami mégsem kóser. (pl. rángatott a motor
az a vákuumszivattyú vagy mi cserére szorult)
Az ajó, hogy ladában filléresek az alkatrészárak.
Favorittal csak óvatosan, mi azt is néztünk, pöpecnek nézett ki, de a tulaj azt mondja, néha fel szokott forrni a hűtővíz és ki sem jelezte!.. Hát frankó...
Egyébként azért lett megcsináltatva, mert így még évekig jó lesz, ha mi használjuk, ha más. Egyébként ha kevesebbet fogyazst majd (mondom, most lesz megnézetve , miért soka kartergáz) , akkor lehet mégsem veszünk más kocsit
Szeretjük, csak ... olyan érzése van benne az embernek, hogy a ázós pesti utakon szétesik. -
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bővebben: link
Jegyzetboltok nyitva tartása
Két telephelyen található jegyzetbolt: Tavaszmező u. alagsor (tel.: 323-1100), illetve Kiscelli utca (tel.: 436-9058).
Hétfőtől csütörtökig 8.00-16.00
Pénteken 8.00-13.00 -
tildy
nagyúr
1995-ös. mivel átfordulós a kilóméterszámlálója így elvileg 80 vagy 180E kilométer lehet benne, szvsz az utóbbi, bár aki az eladta az az előbbit mondta
.
Rozsdák: mivel annyira nem régi az alja abszolút nem rozsdás.
Az egyik ajtó alja az volt, illetve pár pötty rozsda egyéb helyeken. Majd mutatok képet.
Hogy mi lett megcsináltatva: első hosszabb utunkon kiment a gyújtásvezérlő elektronika. Csere.
volt pár apróbb, ámde bosszantó hibája: fűtéskapcsoló nem volt jó, akkor a műszerfal világítás nem volt jó, akkor párom nyitott ajtóval lépcsőnek tolatott, így a bal ajtó fullra cserélve lett. Kézifék nem fogott rendesen, akkor levegőszűrő olajos volt, vákuumizé cserélve lett, fékbovden szintén, kerékíveknél rozsdás volt, az ki lett javíttatva , stb.
230ért vettük, de állta az eredetiségvizsgát az előző tulaj. Ilyen volt:
Ajtócsere után, de még karosszériajavítás előtt:
most ilyen: Bővebben: link
A fényezés, kerékívek cseréje 70E volt. A szerelő aki megcsinálta a vákuumizének a cseréjét, a műszerfalvilágítást, akkor a fékbovdeneket, meg még nem is tudom mi lett benne javítva, az egy 20-as volt. Most lesz elvive megint , de most egy motorátnézésre, mert kicsit sokat (városi használatban + autópálya 11 liter
) fogyaszt. Múltkor ez még 7-9 volt
Ha megcsinálják lehet eladjuk és veszünk egy logant, de lehet megtartjuk, mert egyébként bitang kényelmes. (pl. az új suzuki swiftnél ezerszer kényelmesebb mert nagyobb a hely. nameg olyan lada feelinges
)
Ha tényleg karban van tartva, meg ,megvan csináltatva, akkro nicsn vele gond
De kicsit parás ugye vele az ember, mert figyelni kell , nem-e zörög valahol valami, vagy jól megy. Egyébként 0ról elég jól gyorsul, a miénk 1500Cm3-s.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
felebredtem

Es du. megyek dolgozni
-
tildy
nagyúr
Biztps van akinek a reggeli tortabol nem jutott.Na de egz phs se jott az igazi tortabol enni, amit hugitol kaptam.
ha ime:
Bővebben: linkAfonyas - joghurtos volt, termeszetesen.
-
tildy
nagyúr
Tönkrement a tévénk. Nem is tudom örüljek-e neki vagy sem. Épp néztem a naplót, erre összeszűkült a kép, és kikapcsolt stand by állapotba.

Mi lehet?
Mondjuk ritkán volt nézve a tévé, nade akkoris...
Xpod: az asztalon volt a távkapcsoló. Meg egyébként is, be sem kapcsol most már.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem tehet róla.. .És egyébkétn is bocsánatot kért. Azt mondta nem tudta mi lett vele, csak azt érezte, hogy menni akar el, el, el.
Egyébként sem komázza túlságosan szüleimet, na meg úgy volt , hogy de indulunk, erre... Még ez még aamz... teljesen érthető. Csak mondjuk lehetett volna elegánsabban is. Mindenesetre bocsánatot kért.
---------------------------------------------------------------------------------
Egyébként én is bűnös vagyok, ,mert össze vissza ígérgetek midnenkinek midnent, hogy megcsinálom, aztán prioritás meg nuku. Tudod , ha kérnek tőlem valamit nem szeretem azt mondani, hogy nem
No midnegy... Fátylat rá.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Sajnos nem -> bővebben: Bővebben: link
Anyáméktól étkészletet, amit sikeresen otthon is hagytunk.-. Egyrészt mert párom begőzölt, emrt már indult volna, de ugy eén meg midnenkinek midnent megígértem , pl. neki , hogy lemosoma kocsit, utána indulunk, de közben húgom kitalálta, hogy de hozzuk fel őt is, de ő később akart jönni, jó akkor jövünk nélküle, oké, beszaladok wc-re még, meg hozoma táskám, de közben raktam el a szülinapi tortából is, meg mondtam hugomnak , hogy jöjjön el vonattal, erre párom kiállt a kocsival, én rohanok be szobába összepakolnia cuccom, vinném ki a kocsihoz, fater rohan be , hogy párom nélkülem elindult szélsebesen.

Kicsit elege lett, hogy megvárakoztattam, pedig siettem ahogy tudtam (csak gondolom azon rágott be, hogy még anyámmal trécselek.)
Rohanok ki, visszjajön felvesz indulás szélsebesen. Így persze minden olyan amit el akartam hozni, (tányérészlet, fényképező, pénz, Farmer, párom üres nagytáskája) otthon maradt.Ezekből 3 amiatt, emrt én midnent egy helyre pakolok, de anyám persze elrakta onnét, mert szerinte útban volt (pl. tányérkészletet elpakolta a sarokba a farmerral együtt.) ... Hát így jóhogy ottmaradt. Elég sz*s egy szülinap.
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Köszi
sikeresen otthon maradt anyáméknál egy famer, meg a fényképezőm
-
tildy
nagyúr
Ma vana szülinapom
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/smiley/yahoo.gif)
Fogadja mindenki virtuális tortámat:
És tudjátok mi a durva?
Egy szintén ph-s lánynak , kyprének si ma van
-
tildy
nagyúr
Kipróbáljuk, ha nagyon tetszik, akkor eladjuk a szamarat és akkor. Ahogy látom az autós mp3 lejátszó színét is jól hozzáválasztottam

Lehet nem is lesz belőle ám semmi
Mindenesetre tetszenek a nagy hodály típusú kocsik
Egyébként leesett az állam, mikor megláttam az 510es csomagtartót. Kicsit kisebbnek gondoltam
De nagyon kemény
erdey_a: : hm hm, polónak utána jártunk. plakát kinn van, volt belőle 2 milla alatt 17 darab, de ha bemész a szalonba akkor azt mondják, hogy már nincs, elfogyott, vegyél jobbn felszereltet blablabla. Tudod ilyen tesco gazdaságos akció szöveg. Egyéként ilyen miatt nem lehetne őket megszorongatni? (vásárló megtévesztése...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát ez akkora
én 3szor is beleférnék kb
AZért köszönöm, feldarabolni nem kell
Egyébként novemberben jönnek a prémiumok is, párommal fejenként + 100 rugóra saccolunk. Hm
Nyamm
(A cafetériámat meg szerintem lakásizébizére (az a munkahelyi 5 évenként max 750E felvehető összeg ) típusú dologra kérem...) -
tildy
nagyúr
Páromnak is ma érkezik a fizuja

Holnap megyünk megnézni ezt
Remélem ki is próbálhatjuk. Bővebben: link
Tényleg felvehetnének a logan marketingesének
-
tildy
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Nana, még nincsen, mert még két nap hátra van. de azért köszönöm előre is a gratulációt
(az ajándékot már most megkaptam páromtól... hiába no, sosem tudjuk kivárni a nagy napot... )
főleg tivé volt nagyon megmosolyogtató
De fokukac hozzászólása is tetszik
Vasárnap mindenkit meghívok majd egy virtuális tortára. Eseleg aki jászalsószentgyörgyön jár aznap és ph-s, azt még egy valós tortára is
Ha midnen igaz , joghurttorta lesz
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
vladimirRel msotanában midnenki összeszólalkozik?
Hm.. 
na nézzétek inkább mit kaptam szülinapomra
![[kép] [kép]](http://www.globalplaza.hu/images/uploaded_images/product/19084.jpg)
Tök happy vagyok
-
tildy
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Hát nem. Tök durva ez nem? Régen a nők ilyen 20-24 éves koruk körül szültek. Ma meg már nem ciki sem szinglinek, sem későn szűlőnek lenni. Nem is tudom melyik votl jobb/rosszabb.
azon gondolkodtam, hogy talán hiú álmokat, ábrándokat kergetnek az emberek, hogy na majd várnak az igazira?
40 éves korukig?
Fura na.
Na de ezt csak így halkan jegyeztem meg. -
tildy
nagyúr
De szép is lenne

Sajnos egy nyolcassal több
Hogy a csába, pedig csak 5 évig voltam felsőoktatásban, és tavaly diplomáztam
Hova tűnt a maradék 3 év?
Ja vagy úgy hát 19et töltöttem, amikor az egyetemet kezdtem. Aztán kiraktak félévet ismételni, na meg most már egy éve diplomás vagyok.. 
-
tildy
nagyúr
Jézusom
Két nap és megint eg yévvel öregebb leszek
De úgy imád a párom, mint eddig szinte soha
Happy sunshine, haleléj!! -
tildy
nagyúr
óó semmi különösbe, csak egy megrontásról szóló beszélgetésbe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-----------------------------------------------------------------------
nyugi, csak pozitívat mondtam rólad
ööö uhh ez félreérthető. Na szóval csak abba, hogy nem lehet szöveg alapján, megnyilvánulások alapján eldönteni, hogy ki évvel többnek hány éves.... Én pl. téged annak idején legalább 7 évvel idősebbnek néztelek szöveg alapján
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Kakaót is lehet többféleképpen csinálni. vannak ezek a bedeco szerű (ja ez mostmár nesquik vagy mifene), és vana fincsi kakaópor. Ezenkívűl lehet többféle cukorral is édesíteni, és csöpp-csöppel (folyékony édesítő) szoktam, ahogyan a tejeskávét is.
Ja mai napi hírem vérboci számára:
bocis újságtartó
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A mágikus gomba egyébként sem csajoztatós

Kidus: meglepődtem kicsit a hozzászólásodon.
Mifelénk a 16 évesek jó része már ..khm.. Én se sokkal voltam több, amikoor először....
16 évnél mi változik? 14-16 között is büntetik?
tiv61us: szerintem te engem félreértesz, de nagyon . Legyen büntetendő, ha : tud a férfi róla, hogy mennyi idős a csaj. De amennyibena csaj volt az, aki hazudott, többnek mondta magát a koránál, stb, és a csajt tényleg többnek is lehet nézni, akkor ne legyen a férfi büntetve.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mutatok egy képet. Bal szélső csajszi, hugom mellett, szerinted hány éves?
Kidus: gondolom amit egy 16 évestől, vagy egy 17estől
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
kötekedünk kötekedünk?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Biztos van olyan is, aki 13 évesen mind testileg mind agyilag fejlettebb a koránál
PErsze , az meg nem fog 13 évesen ágyba bújni...
Bár ki tudja már ebben a mai világban.
''mennyi idős vagy?'' Erről eszembe jutott egy régi történet.. Mikoris megállítgatták a szentgyörgyi disco bejáratánál a túl fiatalnak kinéző embereket... Persze volt, úgy hogy mi is többet mondtunk (14 helyett 17et), ránk néztek, és beengedtek

''Ha meg hazudik, onnantól az ő bulija, vagy nem?'' Sajnos nem.a csja nem lesz felelős, még ekkor sem
ÉS nem tudom, hogy egy 13 és egy 15 éves közt , főleg egy fejlett lány esetében, beszélgetés után különbséget tudnál-e tenni. Én őszintén megmondom: nem biztos
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hááát..Hááát.
Ha én pl. killerman (Márk) szövegéből indulok ki, akkor elsőre kb 20-22nek saccoltam a megnyilvánulásai miatt. És itt a ph-n tudnék még pár embert mutatni , akiről nem mondanám meg elsőre, hogy 18 alatti. Persze ellenpélda is akad, sőt lehet az az általános. Mindenesetre van amikor meg lehet mondani saccperkb. de van amikor nem. -
tildy
nagyúr
Kidus : én értek félre valamit avagy te?
Én erre reagáltam : ''ez Tiszakecske, Arkusdulo, itt mindenki tudja meg azt is, mikor jart az inszeminator Ilus neni disznojanal''
Egyrészt nem biztos , hogy mindenki tudja, másrésztel tudok olyat képzelni, hogy akár huzamosabb együttlét után sem tudja a csaj pontos korát
Volt már ilyenre is példa a való életben
A példám csak erre a fenti mondatra (értsd midnenki ismer mindenkit!) vonatkozott. -
tildy
nagyúr
És ha a srác esetleg a szomszéd faluból való?
Erre nem is gondoltál?
Egyébként volt már erre is arra is példa. Én nem emiatt mentem bulizni, de el tudom képzelni, hogy van olyan aki igen.
Én sem ismerek midnenkit a falumban, pedig nem is nagy falu, csak 3500-4000en lakják. -
tildy
nagyúr
Azon sem csodálkoznék, ha a pasik nem is tudtak volna róla, hogy 14 év alatti. Én is többnek néztem ki akkoriban a koromnál (14 évesen koromban legalább 16nak), pedig nem is sminkeltem magam, nem úgy mint a mai lányok... Szal.. Lassan már ha dizsibe megy az ember, kérheti a személyi igazolványt a csajoktól.....
-
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Menj be érte

-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Számítógéptechnikai intézet bmf-kvk, vagy pedig bmf-nik robotika szakirány.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát nekünk is valahogy úgy. 2008ban lesz a 10 éves évforduló, de igazándiból majdhogynem teszek rá. Sosem szerettek ott igazán, és szerintem csak örülnének a nem mennék el.
Xpod: végülis voltam eddig szinte midnen, de ugyanazt éreztem mitn gimiben is... Nem vagyok közéjük való.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem a konvektor sokkal jobb

(legalábbis nálunk bevált. Olcsóbb , mintha kazán lenne. Bár ez lehet függ akazán típusától is...)
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) fogyaszt. Múltkor ez még 7-9 volt

Természetesen egy grundig mp3-as autórádiót