Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ne legy nevetseges kerlek...akkor megirtam volna mas nyelven, pl ms vs.net-ben c# nyelven
rii: toled is a fentit kernem, ne legy nevetseges (hacsak nem erzed mindenkepp szukseget)
1: erveket kertel a polo viseletwere, adtam harom es felet (az elso valoban nem tul megnyero, de ellenervek hijan messze elegendo meg ez is)
a linuxellenes magatartasomra meg sehol nem kertel ervet, egyszeruen csak verszemet kaptal
2: mutass nekem ketot azaz ketto olyan programot, ami atiras, ujraforditas, portolas, nelkul elindul mindket os alatt (windoze, es linux)
koszonom, ennyit az inkompatibilitasrol
OPacák: igen, abbol a post-bol (is) ideztem, meg a topic #1-es hozzaszolasabol is (mar korabban is, pl a terrorista szovegek is onnan jonnek
)
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)