Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
divot
veterán
Szerintem meg az első lezárható dobozka megjelenésével a kapcsolat elindul szép lassan az enyészet felé. (Vagy viharos sebességgel, a pár mentalitásától függően.) Ha valami nem az enyém, akkor nem az, és kész. Ezért nem olvasom el a kedvesem levelét, mert nem nekem írták, sms-ét hasonló okból, íméljeit szintén, sőt, itt van egy dobozban a 16-éves korától a találkozásunkig írt naplója, amiben benne vannak az engem megelőző pasijai yól, ezért ha épp az önsanyargatás mocsarában szeretnék dagonyázni, csak elő kéne vennem őket, és olvasgatni naphosszat, amíg csak ki nem vetném magam az ötödikről.
De ezt sem teszem, mert nem az enyém a napló, és nem nekem írta.
Szerintem ilyen eccerű az egész.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ezt sem teszem, mert nem az enyém a napló, és nem nekem írta.