Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Projektor topic
- RAM topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- OLED TV topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ennyi kikapcsolódás azért kell.

-
divot
veterán
Még mindig dolozom. Szerencsére itthon, de akkor is a tököm tele kezd lenni.

-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Magára kérte a bant?
Ilyet utoljára a kaszinókban hallottam a szernecsejáték betegeről.

-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk nem alaptalan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Na ezt a verzsönt még nem próbáltam, de mivel a rántott camambert finom áfonyamártással, valószínűleg ez sem lehet rossz.
Csak honnan szerzel áfonyát
-
divot
veterán
Nem, ma egész nap itthon dolgoztam, csak a Tescoba mentem át veresborért és márványsajtért. De az meg itt van a szomszédban.
Egyébkén nyáron kinyomtak egy nagyobb dózis gránátnarancsot, ezért több alkalommal is találkoztam magammal Budapesten.
Pedig azt hittem, ez a szín csak nekem tetszik. 
-
divot
veterán
Füstlit a saját zacsijában kell főzni, mert akkor a páclében készül el, és úgy a fincsi. Hozzá dizsoni mustár ajánlott, és burgonyás fehér kenyér. Inni pedig pils tipusú sör.

-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, nem is értem, mi ez a ''Miért pont virslit:'' hisztérikus mozgalom

Mert gyorsan elkészül, tökéletes főttétel-illúzió, olcsó, és bármit ihatsz rá.
-
divot
veterán
Mindenki húzzon a Tescoba. Borhetek vannak, és pld. az 1999-es Villányi Prométheusz Zweigelt bort valami ezer forintért adják. (Étteremben ugyanez 5000*-7000 Ft. ) És valami isten.

-
divot
veterán
Segítsetek már, azt hogy mondjuk, amikor például tér-idő furcsaságról beszélünk? A rendellenesség szónak van ez a tudományoskodó szinonímája... Na az kell nekem.

-
divot
veterán
Az szívás...

De komolyra fordítva: Harry Potternek két dolgot köszönhetnek a szülők: egyrészt, hogy olvasnak a gyerekek, másrészt, hogy nem ciki, sőt menő dolog a szemüveg. A felnőtteknél pedig az menedzserimázst szemüveggel értelmesebbé tevő reklámcégek hozták divatba ismét. -
-
divot
veterán
Szerintem meg az első lezárható dobozka megjelenésével a kapcsolat elindul szép lassan az enyészet felé. (Vagy viharos sebességgel, a pár mentalitásától függően.) Ha valami nem az enyém, akkor nem az, és kész. Ezért nem olvasom el a kedvesem levelét, mert nem nekem írták, sms-ét hasonló okból, íméljeit szintén, sőt, itt van egy dobozban a 16-éves korától a találkozásunkig írt naplója, amiben benne vannak az engem megelőző pasijai yól, ezért ha épp az önsanyargatás mocsarában szeretnék dagonyázni, csak elő kéne vennem őket, és olvasgatni naphosszat, amíg csak ki nem vetném magam az ötödikről.
De ezt sem teszem, mert nem az enyém a napló, és nem nekem írta.
Szerintem ilyen eccerű az egész.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/128.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)