- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
fokukac: naná , hogy később visszaaludtam
aztán mikor a postot beírtam, utána is, úgyhogy reggel 5.40 helyett 6.00kor ébredtem...Ha egyhuzamban nyomtam volna le a szunyát, akkor kb 12 órát lehúztam volna... Így csak 12-2.
Thulcandra: olyan nekem még sosem volt. Sőt emlékeim szerint mattrészeg sem voltam, rókát sem láttam ilyen szemppontból soha, nade talán egyszer , úgy 3-5 perc azért kiesett, mikor egy sikertelen anal vizsga után egyik haverom elhívott a blackdogba , és vett nekem 2 pohár rumos őszilét
------------------------------------------------------------------------------------
Ja és természetesen a párom a nyakamon puszilgatott, átölelt hátulról, magához húzott, beleszuszogott párat a fülmbe, és megpuszilta nyakam. Még jó hogy felébredek ilyen szép ébresztőre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is szoktam őt hasonlóan ébresztgetni, így is ahogy fennt leírtam, úgyis ahogy te leírtad, de ő nem szeret annyira ilyesmire kelni, max az éjszaka közepén, és ha be tud aludni utána. (Sajnos néha elég rossz az alvókája, tegnap is úgy ment dolgozni, hogy egész éjszaka nem aludt, csak így kómázgatott)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aztán mikor a postot beírtam, utána is, úgyhogy reggel 5.40 helyett 6.00kor ébredtem...Ha egyhuzamban nyomtam volna le a szunyát, akkor kb 12 órát lehúztam volna... Így csak 12-2.