Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen egeret válasszak?
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- OLED TV topic
- Dell Precision munkaállomások
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
fokukac: naná , hogy később visszaaludtam
aztán mikor a postot beírtam, utána is, úgyhogy reggel 5.40 helyett 6.00kor ébredtem...Ha egyhuzamban nyomtam volna le a szunyát, akkor kb 12 órát lehúztam volna... Így csak 12-2.
Thulcandra: olyan nekem még sosem volt. Sőt emlékeim szerint mattrészeg sem voltam, rókát sem láttam ilyen szemppontból soha, nade talán egyszer , úgy 3-5 perc azért kiesett, mikor egy sikertelen anal vizsga után egyik haverom elhívott a blackdogba , és vett nekem 2 pohár rumos őszilét
------------------------------------------------------------------------------------
Ja és természetesen a párom a nyakamon puszilgatott, átölelt hátulról, magához húzott, beleszuszogott párat a fülmbe, és megpuszilta nyakam. Még jó hogy felébredek ilyen szép ébresztőre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is szoktam őt hasonlóan ébresztgetni, így is ahogy fennt leírtam, úgyis ahogy te leírtad, de ő nem szeret annyira ilyesmire kelni, max az éjszaka közepén, és ha be tud aludni utána. (Sajnos néha elég rossz az alvókája, tegnap is úgy ment dolgozni, hogy egész éjszaka nem aludt, csak így kómázgatott)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Metal topik
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Le Mans Ultimate
- Milyen egeret válasszak?
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Amazfit Cheetah okos óra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aztán mikor a postot beírtam, utána is, úgyhogy reggel 5.40 helyett 6.00kor ébredtem...Ha egyhuzamban nyomtam volna le a szunyát, akkor kb 12 órát lehúztam volna... Így csak 12-2.