Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Teliberakott 3,14-csába.
Focizni voltam. MEgint aláfordult a bokám, megint olyanra dagadt mint a combom, megint a balaesetin kötöttem ki. Ezúttal részleges szalagszakadás. FÁKK!
Két hét múlva mennék Balatonra. Mi lesz velem. Nagyon ideges vagyok. Be akarták gipszelni, de nem engedtem. Majd fáslizom, meg jegelem.
Miért velem történik iilyen mindig? A pálya ugyanazon részén, ugyanolyan szituáció, ugyanaz a lábam. FÁKK FÁKk FÁKK
Egy hétihg itthon vergődhetek, melóba ezer dolog lenne és fáj nagyon és mi lesz ha nem gyógyul meg a balatonig.
Ne haragudjatok, de nagyon el vagyok keseredve...
Jó éjszakát... remélem tudok aludni majd. Nagyon fáj
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest