Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
Esmein a fő illetékes, én csak az ő tanítványa vagyok
szóval káosz az nincs, csak sokféle jelölés, de az aktuális best buy, amit már ő is mondott, az nf7-s (v2.0). sok minden jár hozzá, de személy szerint ami nekem a legjobban tetszik benne, az a soundstorm hangchip, ami erősen bünteti a többi realtek meg c-media ac'97-es versenyzőket, főleg a processzortól igényelt erőforrás tekintetében
szerk: de persze mondom ne az én hsz-em legyen a mérvadó
(mondjuk kinek mire kell a gép...)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
az nf7-s2nek legnagyobb baja talán az igénytelen biosa. A szorzót nem lehet állítani, a mem időzítések szekercével, feszültségállítás szinte nincs, lefele abszolút nincs. Olyat is hallottam már hogy fütyül egy tekercs...
Előnye, van rajta gb lan.
Nf7-en nincs gb lan, de sokkal(mérföldekkel) jobb biossal.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval káosz az nincs, csak sokféle jelölés, de az aktuális best buy, amit már ő is mondott, az nf7-s (v2.0). sok minden jár hozzá, de személy szerint ami nekem a legjobban tetszik benne, az a soundstorm hangchip, ami erősen bünteti a többi realtek meg c-media ac'97-es versenyzőket, főleg a processzortól igényelt erőforrás tekintetében