Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Én még az első melóhelyen szoktam rá, untam magam, és nem lehetett felállni, kimenni, csak a cigiseknek

Hülyeség volt, de akkor még nem gondoltam bele, milyen szar lesz tényleg rászokni. Most már, több év után elég nehéz, de köszönöm a bíztatást
-
Kidus
őstag
Akkor segítek egy hozzászólással

Már a második cigimentes, leszokós napnál tartok, egyelőre nem húzott fel senki.
Eddig jó. Már csak nyugi kell egész nap. Meg egy cigi ...
De azt nem lehet.
Kezdek kételkedni benne, hogy sikerül leszoknom. Másoknak hogy megy olyan könnyen?
Este megyek moziba Starwars
-
Kidus
őstag
Jó, majd valami hangos üzit plz, mert waron leszek, elverek pár gyanútlan tagot

Amúgy érdekes módon most nincs állatkert a serveren, csak nehogy hiába örüljek.
Amíg nem voltam, feljött egy banda, szanaszét csalták magukat, azóta lenyugodtak a kedélyek, én meg gyűjtöm az accokat, amik sajnos többet nem lesznek fent
-
Kidus
őstag
Sziasztok

Kicsit lemaradtam pár nap alatt, amíg nem voltam, de nem kérem, hogy foglaljátok össze, ahogy látom, túl van a 4k hszen a topic. Amíg ezt elolvasnám, megint lenne ennyi. Miujs erre?
-
Kidus
őstag
888 napos vagyok a PH!-n

-
Kidus
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Nem hiszem, de ha így haladnak, és tényleg jól tanítják, akkor érettségi magasságában esélyes a felsőfok. Hajtás az lesz, minden nap több angol óra, de nem akarok hülyeséget mondani, majd utánanézek, hogy pontosan hogyan is gondolják.
Mindenesetre öcsémért nem aggódom, okos gyerek, bírja a strapát
-
Kidus
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Aranyos volt, fel is hívott rögtön, hogy neki jó lesz-e ott, és fogja-e szeretni

Mondtam neki, biztosan, az én időmben elég jó tanárok voltak, és ahogy az eredményekből látom, nem esett a színvonal.
Valami új, nagyon kiemelt angolos+ humán témára fog járni. Állítólag 1 éven belül középfokra mennek.
Örül a család
-
Kidus
őstag
Mármint úgy érted az enyém értelmetlen, vagy hogy neked van-e értelme?
Mert arra nem tudok válaszolni...
Amit meg én oda írok, azt azért írom, mert fontosnak tartom, nem azért, mert úgy gondolom, hogy bárkit is érdekel. Majd visszaolvasom egyszer, és nézek nagyokat, vagy körberöhögöm magam, eszembe jut ez-az, vmi ilyesmi áll nálam a blogírás mögött. -
Kidus
őstag
Nekem egy Belinea mondott fel, egy ideig néha kattant egy nagyot, kép eltűnt, majd visszajött. Ezt csinálta egy ideig, aztán egy szép nap kikapcsolt. Vettem bele biztosítékot, kicseréltem, hátha, de nem jött be

Gari már nincs rá, elvinni se nagyon tudom szervízbe kocsi nélkül, meg nem is tudom mi lehet a baja, lehet hogy nem érné meg javítani. Nem volt valakinek hasonló gondja, vagy esetleg sejtése, mi lehet a baja? -
Kidus
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
mikrofon némítása
akkor nem hallod vissza -
Kidus
őstag
Mikor én op lettem, nem volt jelen egy sem, feladták/megunták, nem tudom. Nem volt help, mikor op kellett, gond volt. Én kb 1 éve voltam ott, mint spíler, és végülis beajánlásos, szavazásos, egyetértéses alapon én lettem. Akkoriban voltak dion opok, velük együtt jó volt, meg a társaság is más volt. Nyugisabb volt minden, tényleg játék ment. Na mindegy, erről órákat lehetne mesélni

Magam helyett/mellé 2 okból nem választok/ajánlok senkit:
1. Nincs erre alkalmas ember, aki azzal kezd hogy op akar lenni, azzal valami nem kóser.
2. Nincs az a barom, aki elvállalja ( mert aki alkalmas lenne rá, az vágja a szitut ).
Én is csak azért vagyok még, mert nem akarom feladni, meg reménykedek valami csodában. Van azért még hálás, normális user is, jópár. Csak kötözködő, mindentudó hülyegyerek sajna sokkal több, és egy bolond százat csinál, mint tudjuk. Ha egy ilyen megszólal, egyből fél órás melót ad nekem. Minimum. -
Kidus
őstag
Húha, kérdés kérdés hátán

Kanin van a dio meg a w3 szekció, dion van 1 oper, meg egy mod, az oper néha átnéz hozzánk, de nem jellemző. Úgyhogy én vagyok egyedül, nekem 2 barátom segít, egyikük op, másikuk inkognitóban. Van egy bot, amivel lehet kickelgetni, rajtunk kívül kb 3 embernek van joga hozzá. Ez azt jelenti, hogy általában én vagyok egyedül fent vs 300-350 user. És az említett segítők is csak néha, miattam. Ha én lépek, senki nem marad.
Amúgy voltam fhranszia barátunknál, a főnökével is társalogtam, meg 2 csajjal, meg még egy sráccal, úgy csináltak, mintha nagyon tetszenék nekik, de igyekszem nem bedőlni. Hétfőn kiderül, mi a szitu.
Kanin megint állatkert van, asszem nézegetem tovább, és közben mondogatom magamnak, hogy milyen jó, hétvége van, meg minden
-
Kidus
őstag
Nem unjátok még hogy állandóan ezen vergődtök?
Vagy ez olyan jó poén? -
Kidus
őstag
I_Am, te egy mágus vagy.
Ezt a jó időt... Ezek után ha kell egy kis woodoo, rögtön neked szólok

Aktív témák
Hirdetés
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- Amd Wraith Prism Processzor Hűtő - AM4 Teljesen Új
- Iphone 14 Pro Független 128GB & 100%-os új gyári akksi HIBÁTLAN
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azt nem lehet.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)