Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Úgy útálom azt a rohadékot, aki megírta azt a kib*sz*tt vírust, ami megfertőzte gyakorlatilag az összes exe-t ezen a gépen
Külön öröm, hogy mire észrevettem, már a 120GB-os vinyó is rá volt dugva...mondjuk azt azonnal lehúztam, remélem nem mászott át rá (teljesen). Legjobb, hogy nincs is itthon Windows CD
(a vírus leírthatatlan, megváltoztatja magát az .exe fájlt). Igazabol nem is amiatt vagyok ideges, hogy újra kell rakni a Win-t, hanem amiatt, hogy hazajöttem, gondoltam játszok egy jót a Lineage II-vel (MMORPG), de nem ehelyett telepítsek Window (várjak rá, míg letöltődik (természetesen van full legális is, de az épp havernál van
)), rakjam újra a dolgokat, pótoljam az elveszett fájlokat (nagyon remélem, hogy a külső vinyót nem fertőzte meg, azon volt full back-up, arról még könnyű lenne visszaállítani...). Fasza 
Aktív témák
- OLED TV topic
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lézervágás, gravírozás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Külön öröm, hogy mire észrevettem, már a 120GB-os vinyó is rá volt dugva...mondjuk azt azonnal lehúztam, remélem nem mászott át rá (teljesen). Legjobb, hogy nincs is itthon Windows CD
)), rakjam újra a dolgokat, pótoljam az elveszett fájlokat (nagyon remélem, hogy a külső vinyót nem fertőzte meg, azon volt full back-up, arról még könnyű lenne visszaállítani...). Fasza