Hirdetés
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Milyen notebookot vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Külön ezért nem szeretnék (illetve szeretnék, de nincs pofám) topicot nyitni... :B viszont nagyon érdekelne mindkét nemű fórumtársaim véleménye!
Tehát; érdekelne hogy mik az elfogadott normák, illetve szokások a férfiak szőrösségével/nem szőrösségével kapcsolatban. :B Barátnőm -akivel pár nap híján egy éve együtt vagyunk- pihengetés közben felvetette, hogy nem próbáljuk-e ki, hogy milyen lenne ha a picit szőrös (ismétlem, valóban picit, tehát természetesen, lehet h a pihés még jobb szó) mellkasom próbaképp megborotválnánk... ez a szmájli illik ide. :Y mármint ilyen volt az arckifejezésem. Nem, nem azért, mintha rosszul esett volna, vagy prűd lennék, hanem tényleg elcsodálkoztam, h ennyire férfiatlan férfiak a szexik manapság? Végül teljesítettem is a kérését, persze többet ''akart'' rögötn. :) (Természetesen nem követelőzően, hanem inkább csak láttam, hogy nagyon nagyon tetszett neki, így megkérdeztem, h ha teljesen rajta múlna, mit még..?)
Tehát, erre lennék kiváncsi; a természetes szőrök, ha valóban nem extrémek, már ennyire gázak a férfiakaon is? Én ezzel eddig nem voltam tisztában. Ofkoz alkalmazkodom a trendhez, ha ez az... de kicsit meg vagyok e téren most kavarodva. Tényleg az a szexi, és ez általánosan elfogadott, h hónapl+mellkas+has+intim részek borotválva..? Férfiaknál..?
(a gyakorlati vonatkozásáról, aki akar, itt vagy mailban ír6, ha tud :D milyen gyakran kéne, ha kéne, ill. nem b@szottmód szar, ha az ember egész teste borostál, ha nem borotválja teljesen nap mint nap..? :o)
(ne haragudjatok a kicsit necces témáért)
Aktív témák
- Proxmox VE
- Háztartási gépek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen notebookot vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dell notebook topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest