Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Azt azért vedd figyelembe, hogy a nagyobb blende nem csak a megfelelő zársebesség esetén fontos, hanem azonos rekeszen (pl. f/4) használva a két objektívet, összehasonlíthatatlanul jobb a fix objektív képe. Nem mindegy a háttérmosás sem... egyébként szerintem a két objektívnek nincs sok köze egymáshoz, mert az egyik sokkal szélesebb látószögű, mint a másik. 200mm-t még bőven kitartod kézből, főleg VR esetén.
(#9709) TayRol: nekem volt Sigma is, most Tamron van, amivel kapcsolatban meg is kerestél, a Sigma nálam enyhén fókuszhibás volt, de gyorsabb volt a fókusza, ennek élesebb a képe, nagyobb a fényereje, de szerintem lágyabb képet ad nyitva és a háttérmosása furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest