Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
kiskornel
üzenetére
Értem köszi szépen. Igen pontosan ez történik, ellenben nekem zoomoláskor is hibát dob.
ennyi erővel a fórumban feltett összes kérdésre lehetne a válasz a gugli, ergo haszontalanná válna a fórum...
Nem is gondoltam, hogy én magam szétszedném, de azért ha "csak" egy szalagkábel csere a megoldás, akkor az azért mégis jobb, mert gondolom az olcsóbb, mintha más, pl a fókuszmotor adta volna meg magát...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest