Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko81
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik az a fényképezőgép vagy objektív, ami a legkisebb geometriai lencsetorzítással bír. Fotogrammetriai(3d-s távolságok számítása) feladatra kellene, így csak ez az egyetlen tényező ami fontos.
Kompaktokban, bridge gépekben nagy a torzítás?
Vagy érdemesebb cserélhető objektíves gépet venni?
Most egy bridge gépem van(panasonic fz38), ha jól tudom függ a zoomtól is. Melyik zoomban a legkisebb a torzítás? Gondolom nem lineáris a függvénye.Láttam vannak szoftveres konverziók, ezek mennyire használhatóak? Engem nem a látható torzulások javítása érdekel, hanem a lehető legminimálisabb torzítás elérése.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest