-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko81
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik az a fényképezőgép vagy objektív, ami a legkisebb geometriai lencsetorzítással bír. Fotogrammetriai(3d-s távolságok számítása) feladatra kellene, így csak ez az egyetlen tényező ami fontos.
Kompaktokban, bridge gépekben nagy a torzítás?
Vagy érdemesebb cserélhető objektíves gépet venni?
Most egy bridge gépem van(panasonic fz38), ha jól tudom függ a zoomtól is. Melyik zoomban a legkisebb a torzítás? Gondolom nem lineáris a függvénye.Láttam vannak szoftveres konverziók, ezek mennyire használhatóak? Engem nem a látható torzulások javítása érdekel, hanem a lehető legminimálisabb torzítás elérése.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- VR topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Energiaital topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kés topik
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest