- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Nem tudtam róla, hogy valakinek is lenne 15-85 (max 17-85, azt meg annyira nem dicsérik), azért kérdeztem itt
Persze lehet már próbálták, de gondoltam nem árthat, ha itt is megkérdezem
Annyira nem amatőrök, rendszervaku természetes, obi meg elég széles skálán mozog. 40D, 50D volt már nálam kölcsönben, tetszett, de "csóró egyetemistaként" gondoltam kompromisszumokkal a 600D is megfontolandó - az obi talán többet számít, bár pár jó feature-re azért nem szívesen mondtam nemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest