Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Slowman
üzenetére
ejj, én azért tudnék szeretni egy olyan, a tecsős videón látható "zajos" kombót

meglepődtem, milyen gyors a Tami fókusza, sztem ez bőven rendben van + én (a saját szintemen) nem látok problémát ha nem csendes a fókuszálás de ez szubjektív. a második videó is érdekes, látom, amit látni kell... (volt nálam egy Tamron 18-250, az lényegesen lassabb volt mint a Pentax változata). és igen, sajnos drága az 50-135, ahogy a Sigma 50-150 is az, ezért sem veszek ilyet
én már nem tudok mit hozzátenni, tök egyértelmű hogy a Canon vázak, obik legjobbjai profibbak mint a Pentax-ok (vagy a Sony-k), ha van zséd és igényed, váltani kell. aki pl. munkára használja, biztosra megy, vesz egy Canon egszámjegyű vázat és a legjobb L-es üvegeket.
azért f2.8 és f4 között van különbség, hogy reagáljak a hsz-ed elejére, DOF, kevés fényben használható alacsonyabb iso, ezek nem mindegyek. lehet hogy a Canon 70-200/4 már nyitva is világverő, de ez említett S/T-ok is bőven jók voltak, nyitva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest