Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Aquir2 #7192 üzenetére

    Hát ez egy jó 20K Ft-al olcsóbb mint az itthoni bolti szett ára. Nekem is ennyi volt a differencia, így sok vívódás után úgydöntöttem, hogy a vámpara + helyi gari megér ennyit. Ráadásul 3 napos cseregari azért jó dolog. Élnem is kellett vele egy pixelhiba miatt (amiről közben kiderült, hogy a gép megjavítja magát clean manual módban) de egyes esetekben nem tudja javítani. Szóval ezért fontos szerintem a cseregarancia + helyi gari. Megér ennyit, mert japánba egy csomagküldés, és már bukta is.

    Obihoz meg annyit, hogy a 18-135 szerintem elég egy gány objektív, a vége lágyul, no meg nagylátóban a 18-55 IS is élesebb képet ad. Én ha most venném akkor tuti utóbbival venném kitben. Amúgysem lehet normálisan egyberakni a nagylátót meg telét. Tapasztalatból mondom, nem éri meg lágyulós, műanyag obit venni (még drágán is) 18-55 IS-t viszont nagyon eltalálták, filmezni is tökéletes ha az kell.

    18-135 helyett rádobsz 20K-t és kapsz 110K-ért használtan egy fehér 70-200 f4L-t, aminek gyönyörű a rajzolata és egy profi üveg. UK-ben biztos van egy csomó használt, érdemes lecsapni rá!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák