- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Agent87
üzenetére
nekem baromira bejött ez az obi, komolyan mondom, hogy érték/ár arányban ez a legjobb obim, és nagyon örülök a vázba épített stabinak, mert tök jó áron szereztem egy stabilizált 17-50/2.8-at (ami C-ból ugyebár 300k felett van). mellesleg a stabis 17-50 VC a photozone szerint sajnos és meglepő módon érezhetően gyengébb lett az első változatnál.
az én példányom fókusz pontosság, általános képminőség és összeszerelés szempontjából is topon van, de hallottam panaszt másoktól.
én a Sigma 18-50/2.8-nál jobbnak tartom a Tamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Éjszakai műszak
- Revolut
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest