Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Igen van. A DSLR gépnél nagyobb a frontlencse, de az obi másik végén nagyobb érzékelőre vetíti ki. A 2,8 dslr és a 2,8 kompakt (elvileg) ugyanakkora záridőt fog adni ugyanakkora iso értékek mellett.
A kérdésedre válasz: a 2,8 kompakt 2/3FÉ-vel világosabb a dslr zoom kezdeténél, és 1, 2/3-dal világosabb a zoom végénél.
Megjegyzés: itt az egységnyi területre jutó fénymennyiséget kell tekinteni. Valójában a kitobi sokkal több fényt enged át, mint a kompakté, de mint azt említettem nagyobb távolságra vetíti ki.Ez érdekes olvasmány lehet számodra: [link] (még mielőtt leharapnák a fejemet, hogy nem itteni cikkekből választottam, szerintem ez az egyik legjobb magyarázat!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest