Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz Neck #30396 üzenetére

    Igen, ahogy azt már említettem, alapvetően én is jobban szeretem a natív üveget. Anno a kit része volt az adapter, így az se kivitelezhetetlen. De jelenleg egy kivételével mindegyik lencsém natív M, és a teleobi esetén is abban gondolkodtam. Csak a tényleges minőségétől féltem kicsit, de a neten elég meggyőző képek vannak. Alapvetően nekem a tele ritkábban kell mint a többi, a leggyakrabban a prime 22mm-t használom, és nem vagyok profi se (csak egy lelkes amatőr), így egy L-es USM tele több százezerért ágyúval verébre esete lenne. Ha kielégítő az M 55-200, az nekem tökéletes.
    Elvileg jó állapotú, használtat tudok venni, így nem is annyira zsebbe nyúlós.

    "van-e szükséget extra 50mm-re"
    Egyelőre nem hiszem, de ha a használt obinál maradok, akkor nem nagy extra költség fél-1 év múlva mégis váltani a tükrös obira (szvsz). Nekem inkább az a fájó, hogy az én szettem 50 mm-nél véget ér. Nincs tovább. Nincs 80 vagy 135 mm.

    Persze, mindenki azt mondja hogy tud angolul, de ha meg kell szólalni, akkor mégse :DDD Jó, ez se általános, de egy amerikai cégnél dolgozom, a nap 80%-ában angolul kommunikálunk és felvételi követelmény a fluent english, szóval jelen esetben asszem picit 'tán az átlag magyarnál jobban tudok angolul :B

    Köszönöm a sok segítséget, inkább lehet tényleg csak megerősítésre vártam, bízom benne, hogy be fog válni ez az üveg, ahogy eddig a másik három is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák