Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem nem is mentem de ok nem kell elkezdeni ferdíteni. Egy jobbfajta teleobjektívet és DSLR vázat azért feltételeztem és szerintem a helykeresés és türelem (türelem türelem) mindennél fontosabb
Tudok egy elég jó helyet ahol lennének érdekes fotók, de mindig elhaladok mellette, mert épp vezetek (nem egyedül) vagy épp nem jó az idő, stb. meg most már felszerelésem sincs, de lehet, hogy ezt a dolgot elhibáztam, és legalább a lehetőséget nem kéne letiltani, még ha pénzbe meg még sokkal sokkal sokkal több időbe is kerül.Csak arra utaltam, hogy általános szabály, hogy kezdetnek még akkor se feltétlen célszerű beruházni a legkomolyabb dolgokra, ha az anyagiak egyébként nem jelentenek akadályt, majdnem hogy nehezíti a dolgot, mert mindent a kamerától meg az objektívtől vár el az ember és kevésbé becsüli meg azt, ami van, meg amit ő tehet a jobb fotóért. Ezért is lehet, hogy itthon mintha ugyanazt a drága teleobjektívet láttam volna többször is, és mindig teljesen makulátlan állapotban. Ami occó azt nem kell annyira kímélni csak gyűrni éjjel nappal, ill. inkább pont a kettő között

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Formula-1 humoros
- Milyen videókártyát?
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Eljött a Messenger.com vége
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudok egy elég jó helyet ahol lennének érdekes fotók, de mindig elhaladok mellette, mert épp vezetek (nem egyedül) vagy épp nem jó az idő, stb. meg most már felszerelésem sincs, de lehet, hogy ezt a dolgot elhibáztam, és legalább a lehetőséget nem kéne letiltani, még ha pénzbe meg még sokkal sokkal sokkal több időbe is kerül.