Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JohnyBlue

    őstag

    Nos egy ideje boldog tulaja vagyok egy sigma 35mm 1.4 art nak. Újonnan vettem, dokkolóval. Ha megengeditek-ha nem akkor is, leírnám pár sorban a tapasztalataimat.

    Tényleg masszív a felépítése, és műszaki beütésű agyamnak többszörös orgazmust jelent még a mai napig ha ránézek. Súlya, fogása nagyon kellemes.

    Képminősége: nyitva is már hozza a 3 szavas káromkodásokat, picit rekeszelve már elő kell venni a zsebkendőt is.

    AF. Mindenki ettől félt (én is). A kánon féle USM-hez képest egy nyugdíjas biztonsági őr szintjét hozza. Igazán lóvlájt körülmények (pince formájú étterem, 20 méteres távon három db százas izzó belógatva) között is szépen tette a dolgát. Durván 300 képből, 2x vagy 3x tapasztaltam huntolást. Ami azért jó nagyon. Elé, mögé, mellé, meg mittomén hova foka fókuszálást én nem vettem észre. Igen, volt AF hibás kép de az mind az én hibámból jött össze.

    Aki aszondja jó jó, de itt az emberek üldögéltek stb. Nem volt igazi próbatétel akkor annak is tudok példával szolgálni :D Iszonyú gyéren és rosszul pozícionált lámákkal megvilágított koncerten is simán hozta azt amit elvártam tőle. Hunt az semmi. Félrement AF az volt persze, de az is csak azért mert mittomén a gityós csóka felugrott egy sörösládára :D

    Szóval marad a kis jószág továbbra is a tatyómban :D

    https://ipollo.com/?ref=johnyblue

Új hozzászólás Aktív témák